Couple out on deck with the Northern Lights in the background
The catamaran MB Havcruise by the pier
Four guests on deck with the Northern Lights in the background
Northern Lights above the sea and mountains
Northern Lights
The Arctic Cathedral and Tromsø bridge

Nordlys cruise tidlig kveld

Sørøya Havfiskecruise

Denne turen utføres av Sørøya Havfiskecruise. Spesielt egnet for eldre og barnefamilier som ønsker en tidlig avslutning på kvelden. Maksimalt 12 gjester per tur gir en sosial og koselig atmosfære.

Vi har valgt å starte og avslutte denne turen litt tidligere enn de vanlige nordlysturene våre. Dette fordi vi har opplevd at de sene kveldsturene kan bli noe slitsomme for eldre folk og barnefamilier. Vi anbefaler derfor denne turen særdeles for de som ønsker å ta kveld litt tidligere. Nordlyset kan ofte vise seg sen ettermiddag og tidlig kveld, så sjansen er ganske stor for å oppleve dette også på denne turen

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn. Lysforurensning forsvinner bokstavelig talt i det svarte havet. Vi har rundt 80% score i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Vi er gjerne behjelpelig med fototips.

Vi serverer varm drikke og hjemmelagde vafler eller kaker på denne turen, men det vil være mulig å bestille mat om ønskelig. Da tar dere bare en telefon noen timer før avgang, så fikser vi det.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Avgangstid og sted: kl. 19:00. Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotell ved vår røde og hvite katamaran MB Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang.
Varighet: 2,5 timer
Inkludert: Varm drikke og vafler eller kake
Ta med deg: Varme klær, lue, votter og varme sko
Vanskelighetsgrad: veldig lett/familievennlig
Antall deltakere: 2-12
Phone: 4794847500
Email: