Nordlys over havet
Badestamp
To personer på dekk med nordlys i bakgrunnen
Nordlys sett fra dekk
Nordlys
Nordlus over hav og fjell
To personer i badestamp
Nordlys på himmelen
To personer som ser på hverandre foran nordlyset
Nordlys sett fra dekk

Nordlys foto-cruise

Arctic Expedition

Denne turen utføres av Arctic Expedition. I det vi seiler ut fra Tromsø sentrum får vi en fantastisk utsikt over byen, fjellene, og forhåpentligvis det magiske nordlyset. De ulike områdene vi besøker på turen gir oss flere muligheter til å se nordlyset på nattehimmelen.

I det vi seiler ut fra Tromsø sentrum får vi en fantastisk utsikt over byen, fjellene, og forhåpentligvis det magiske nordlyset. De ulike områdene vi besøker på turen gir oss flere muligheter til å se nordlyset på nattehimmelen. Denne firetimers nordlysjakten gjennomføres i en av våre komfortable båter; MS Aurora Explorer (maks 145 pers.), MS Leone (maks 12 pers.) eller MV Strønstad (maks 50 pers.). Antallet på forhåndsbestilte plasser, avgjør hvilken båt som vil bli brukt. Det eneste du behøver å huske på er å møte opp ved båten 10-15 minutter før ankomst, kle deg i varme klær og sko og huske å ta med kamera.


MS Leone og MV Strønstad har en Jacuzzi ombord. Om du ønsker å bruke jacuzzien på turen ber vi deg sende en epost til [email protected] slik at vi kan forberede og varme den opp. 


Det finnes et utvalg av mat og drikke som du kan kjøpe og nyte ombord. 

 Inkludert: transport med båt, sikkerhetsinstruksjoner, kunnskapsrik engelsktalende guide og vert, vinterdress og redningsvest, kaffe, te, vann og kjeks, korte presentasjoner og foredrag om nordlyset, mulighet for å bruke boblebad/badstue (avhengig av hvilket skip vi benytter)

Ta med deg: varme klær, sko, lue, skjerf og votter.

Antall deltakere: Avhengig av hvilket skip vi bruker: MS Aurora Explorer (maks. 144 pers.), MS Leone (maks. 12 pers), MS Strønstad (maks. 30 pers.).
Vanskelighetsgrad: veldig lett (passer for alle)
Avgangstid og sted: kl. 19.00 på kaia nedenfor Stortorget, ved siden av Kystens Hus
Varighet: 4 timer

Kontaktinfo Arctic Expedition: +47 918 00 000 / [email protected]
Phone: +47918 00 000
Email: