Nordlystur til Aurora Camp

Destination Tromsø

Denne turen utføres av Destination Tromsø. Maksimer dine sjanser for å se nordlyset med denne spennende turen som kombinerer nordlysjakt med et besøk til vår Aurora camp.
Med 10 års erfaring innenfor nordlysturisme har vi et fokus på kvalitet, komfort og å gi gjestene våre en opplevelse de sent vil glemme. Vi reiser med buss fra Tromsø for å jakte nordlyset, og hvilken camp vi reiser til avhenger av nordlysaktiviteten og værmeldingen. Dersom nordlyset danser på himmelen før vi når campen vil guidene våre finne det beste stedet på veien for å fange det unike lyset med kameraet ditt. Guidene våre er profesjonelle fotografer som vil hjelpe deg med kamerainnstillinger så du kan ta dine egne bilder. De vil også ta bilder som de gjerne deler med deg dagen etter turen.

Etter omlag to timer med kjøring kommer vi til en av våre eksklusive nordlyscamper. De tre campene vi har – i Tamokdalen, Skibotn og i Lyngen – har alle to komfortable lavvoer(tradisjonelle samisk telt) og toalett. Vi deler gruppen inn i to mindre grupper(med maks 20 gjester per gruppe), og hver av gruppene får en egen lavvo og en engelskspråklig guide.

Vi serverer varm drikke og du vil få mulighet til å grille ditt eget måltid på bålet. Vi anbefaler deg å ha på varme vinterklær, ha med kamera og eventuelt stativ til kameraet. Vi har et begrenset antall stativer til leie. Guidene våre er alltid klar for å ta bilder med våre kameraer som de gjerne deler med deg.

Vi kan aldri garantere at nordlyset dukker opp på himmelen, da dette er et naturfenomen, men vi lover å maksimere dine sjanser for å ha en suksessfull nordlysjakt.

Inkludert: Transport til vår nordlyscamp, 1 engelskspråklig guide per 20.gjest, guidene våre er erfarne fotografer og tar bilder for gjestene, bilder fra turen (bildene kan lastes ned fra vår hjemmeside dagen etter turen). Lavvo for å sitte innendørs for 20 gjester, bål. Et lett måltid som gjestene kan lage selv på bålet med assistanse dersom nødvendig. Pølse i lumpe, hjemmelaget grønnsakssuppe eller grillede grønnsaker, pannekaker laget på bål, kjeks, te, kaffe eller kakao. Vi har et begrenset antall stativ for kamera som gjestene kan låne. Tilgang til innendørs toalett.

- Fotostativ på forespørsel
NB! Ta på deg varme klær

Avgangstid og sted: kl. 19:00 fra Clarion The Edge Hotel
Varighet: 6-7 timer
Antall deltakere: 2-40
Phone: +4740001663
Email: