Mennesker samlet rundt bål for å se på nordlyset
©Northern Horizon

Northern Horizon

Det finnes ikke noe bedre sted å nyte naturen enn i Nord-Norge. Bli med oss på tur i ville og vakre omgivelser i Tromsø regionen. En gjennomført og autentisk opplevelse venter! 

Northern Horizon er et firma skapt fra lidenskapen til natur og dyreliv. Etter flere år med erfaring i nord, kan vi fortsatt si at det er noe mystisk og magisk med fargene og spillet i den arktiske naturen. Omgivelsene og fargene på himmelen er i konstant endring, og får oss til å smile, gispe og noen ganger gråte. Vi elsker å utforske fargespillet i nordlyset, tonene i fjellet i mørketiden, se de snøfylte skyene dekke horisonten, og nyte synet av solen som sakte går ned. Og det beste er.... vi elsker å ta dere med oss ut slik at dere kan få de samme opplevelsene! 

  • Ikke bekymre deg for kulden - vi har ekstra kjeledresser og sko til deg! 
  • Ikke bekymre deg for å ta gode nok bilder - våre erfarne guider fanger øyeblikkene for deg, slik at du kan nyte utsikten! 
  • Ikke bekymre deg for å være sulten - vi har med oss lokal mat og varm drikke på alle våre turer! 
  • Ikke bekymre deg for å gå deg vill - våre guider tar godt vare på deg! 
  • Ikke bekymre deg for å finne frem til oppmøtested - vi plukker deg opp og kjører deg tilbake til ditt bosted i Tromsø eller i sentrum av byen!