Men having cought a fish and are taking photos of it
Lady fishing, mountains in the background
from the indoor saloon, soup with crackers, bread and drinks
Man sitting on the sunny deck fishing
Soup
Man fishing, snowy mountains in the background
Some people preparing the fish

Norwegian Fishing Tour

Pukka Travels

Seil gjennom fjordene rundt Tromsø mens du lærer om det arktiske dyrelivet. Nyt solen, opplev marinelivet på nært hold, lær enkle seiltips av skipperen og få servert en hjemmelaget fiskesuppe - laget av dagens fangst.

Turen går fra Tromsø sentrum, fra havnen bak Scandic Ishavshotell.

Seilturen foregår i en komfortabel katamaran som tar opp til 12 gjester. Du har tilgang til kaffe, te og snacks. I tillegg har vi varme drakter som kan brukes ute om der er kjølig. Skipperen er tilgjengelig til å svare på dine spørsmål om Tromsø og skipperen vil også kunne lære deg noen enkle seiltips. Det yrer med liv i fjorden og vi ser ofte niser, sel og ørn.

På båten kan du sitte ute på dekk, eller inne i salongen. Vi har varme pledd og skinn til å holde deg komfortabel selv når vi er ute på sjøen med litt vind.

Vårt mål er å skape en fantastisk dag for deg ute på sjøen der du kan se fantastiske områder og dyreliv. Akkurat som deg elsker vi å reise, utforske og vi leter alltid etter de beste opplevelsene når vi kommer til nye steder. Vi har samlet et internasjonalt team av profesjonelle, erfarne mennesker som elsker eventyr.

En seiltur som denne er et must for ditt opphold i Tromsø.

Avgangstid og sted: kl 13.30 fra havnet bak Scandic Ishavshotel
Inkludert: Guide/Skipper, fiskeutstyr middag, snacks, flytedress, salong innendørs, varme pledd og skinn til å ha ute, kaffe, te, kakao
Varighet: 3,5 timer
Antall gjester: 6-12
Vanskelighetsgrad: lett
Address: Behind the building of Scandic Ishavshotel, 9008 Tromsø
Phone: +4799371010
Email: