Turistinformasjonen i Tromsø
©Vegard Stien

Bestillingsvilkår

Visit Tromsø-Region AS har ansvar for å videreformidle din bestilling til leverandør, som er ansvarlig for gjennomføring av aktivitet, utleie eller leveranse av overnatting i tråd med din bestilling. Vi sørger for at du får informasjon før ankomst dato og våre leverandører tar kontakt med deg dersom det oppstår vesentlige endringer eller kansellering vedrørende din bestilling. Avtalen kan gjelde booking av overnatting og aktivitet eller ved kjøp av andre produkter og tjenester, eller i en kombinasjon av disse.

Din booking er bekreftet når du mottar bekreftelse på e-post med referansenummer. Vi oppfordrer våre gjester til å printe ut bekreftelsen og ta den med på din tur/ditt opphold. Du må være minst 18 år for å gjøre bookinger via Visit Tromsø-region AS. Det er også mulig å booke på telefon eller e-post, og det vil da påbeløpe en serviceavgift på NOK 250. Dersom du har behov for å kontakte oss før, under eller etter ankomst dato er vi tilgjengelig mandag-fredag 09.00-16.00. Vi kan kontaktes via telefon (+47) 77 61 00 00 eller e-post [email protected].

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer når bestilling gjennomføres. Visit Tromsø-Region AS er ansvarlig for selve transaksjonen, og at korrekt beløp trekkes fra din konto. Oppstår det problemer med ditt kredittkort, vil vi ta kontakt med deg.  Oppnår vi ikke kontakt, vil bestillingen bli kansellert. Dersom betalingen ikke ble fullført fra din side vil det ikke bli opprettet noen bestilling. Alle personlige opplysninger gis på en kryptert side (SSL 128 bit) hvor det er sikkert å oppgi opplysninger om deg selv og ditt kredittkort. Kun Visit Tromsø-Region AS og leverandør av det produktet du har bestilt vil ha tilgang til ditt navn og din kontaktinformasjon. Denne informasjonen vil bli brukt for booking håndtering (endring/kansellering av booking) og kan bli brukt i diverse markedsundersøkelser.

Avbestilling/endring fra din side

For å avbestille eller endre din bestilling, må du ta direkte kontakt med oss i Visit Tromsø-Region. Avbestilling gjøres ved å kontakte [email protected]. Dersom avbestillingen gjøres mindre enn 7 dager før ankomst bes du kontakte både leverandøren og Visit Tromsø-Region AS. Visit Tromsø-Region AS har ingen kontroll over den valutakursen som vil bli beregnet for refusjon til kredittkort og kan ikke ta ansvar for eventuelle tap av midler. Vi gjør oppmerksom på at Visit Tromsø-Region AS ikke betaler eventuelle kostnader for internasjonal bankoverføring. Gebyret dekkes av refusjonsbeløpet (ca. 50 NOK ved bruk av internasjonal bankoverføring).  

Følgende tidsfrister gjelder: 
  • Avbestilling kan gjøres frem til 48 timer før ankomst/oppstarttidspunkt med full refusjon.
  • Avbestilling innen 48 timer før ankomst/oppstarttidspunkt gir ingen refusjon.

En endring fra din side betraktes som en avbestilling.

Enkelte av våre leverandører og samarbeidspartnere opererer med andre avbestillingsvilkår i tillegg til våre. Dette gjelder spesielt ved bestilling av flyreiser, overnatting og leiebil. I disse tilfellene vil du få opplyst egne reglementer når du bestiller.

Egne regler for avbestilling/endring for leie av sykkel og klær/utstyr:
  • Om du kansellerer 1 time etter reservasjon eller mer enn 60 dager før datoen du har leid utstyr eller aktivitet: Alt blir refundert
  • Avbestilling 31 - 59 dager før datoen du har lånt utstyr: 75 % refundert
  • Avbestilling 8 - 30 dager før datoen du har lånt utstyr: 50 % refundert
  • Avbestilling 8 dager før datoen du har lånt utstyr: gir ingen refusjon
Egne betingelser for booking av overnatting: 
  •  Innsjekk og utsjekk: Overnattingstedet står til din disposisjon fra kl. 15.00 på ankomstdag. På avreisedagen må rommet forlates senest kl. 12.00. Rommet er reservert for ankomst senest kl. 18.00. Kommer du senere, må du varsle overnattingsstedet på forhånd.
  • Ansvar for skade:Gjesten, eller den som står som garantist for rommet/leilighet/hytte, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene. 
Egne betingelser for bilutleie: 

Egne betingelser gjelder for bilutleie er beskrevet ved booking. Du vil motta en bekreftelse fra [email protected] med all nødvendig informasjon om din bestilling. Vennligst les nøye gjennom dokumentet og ta dette med deg når du henter bilen.

Forsikring/avbestillingsbeskyttelse

Vi anbefaler alle våre kunder og selv sørge for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

Våre leverandører

Vi er ansvarlig for at våre leverandører får betalt for det du har bestilt gjennom oss. Våre leverandører er ansvarlig for hver sin del av ditt program, herunder fullstendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning osv., som er i overensstemmelse med de til enhver gjeldende lover og regler som får anvendelse for leverandøren.

Kanselleringer/vesentlige endringer fra vår side

Kanselleringer/vesentlige endringer kan forekomme ved:

  • Forhold vi eller leverandør ikke er herre over; f. eks. værforhold, havari, arbeidskonflikter osv.
  • At betingelser ikke er oppfylt; f. eks. forbehold om minimum antall deltakere: for de fleste turer er det satt en minimum på antall deltakere til 2 fullbetalende personer. Merk at minimum antall deltakere kan stige opp til minimum 6 fullbetalende personer for båtturer og flyreiser. 

Dersom slik kansellering/vesentlig endring skjer, og du ikke aksepterer det eventuelle alternativ tilbud av leverandør du måtte få på stedet, tilbakebetaler vi 100%. For å kunne gi deg en best mulig opplevelse, forbeholder vi oss imidlertid retten til å foreta mindre justeringer i turopplegg. Slike justeringer kan forekomme f.eks. pga. vær- og føreforhold. Visit Tromsø-Region AS har ingen kontroll over den valutakursen som vil bli beregnet for refusjon til kredittkort og kan ikke ta ansvar for eventuelle tap av midler. Vi gjør oppmerksom på at Visit Tromsø-Region AS ikke betaler eventuelle kostnader for internasjonal bankoverføring. Gebyr dekkes av refusjonsbeløpet. Visit Tromsø-Region AS ikke står ansvarlig for evt. forsinkelser av refusjonsbeløpet. 

Grupper

Ta kontakt med oss per telefon eller e-post dersom dere ønsker å bestille for større grupper.

Prisgrupper

Leverandøren bestemmer prisnivået og aldersgrensen for barn- og ungdomspris. Studentpris: gjelder kun med gyldig studentkort. Pensjonist/Honnør rabatt: gjelder for gjester fylt 67 år eller over med gyldig honnørkort. Nødvendig dokumentasjon må fremvises ved ankomst.

Reklamasjon

Vi gjør oppmerksom på at ved eventuelle reklamasjoner eller andre anførsler knyttet til det enkelte arrangement for leverandør må rettes til vedkommende leverandør. Visit Tromsø-Region AS har intet ansvar knyttet til det enkelte produkt. Visit Tromsø-Region AS har kun ansvar for å videreformidle din bestilling til leverandør, som er ansvarlig for gjennomføring av aktivitet, leveranse av overnatting eller utleie av utstyr i tråd med din bestilling. Det er leverandøren som skal sørge for at både sikkerhet og leveransen av produktet er i tråd med beskrivelsen.

Visit Tromsø - Region AS har ikke ansvar for eventuell syke i forbindelse med båt- eller bilturer.

Visit Tromsø- Region AS står ikke ansvarlig for at du får se nordlys ved nordlystur eller hvaler ved hvalsafari, eller andre attraksjoner som avhenger av vær eller natur.

Vi ønsker deg velkommen til Tromsø, og håper du får et opphold fylt med arktiske opplevelser!