Northern lights above transparent cabin
Northern lights above transparent cabin
Group of skiing guests enjoy the view from a mountain top
Snow covered branch
Two persons hiking in Arctic landscape
Northern Lights
Man snowshoeing
Northern lights above a sami lavvu

Opplev natur på nært hold med en lokal friluftsfamilie

Roy Sætre Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. Unik og romantisk naturopplevelse for to personer. La stressnivået senke med å sove midt i naturen i gjennomsiktig hytte. Turen arrangeres av en lokal familie, 70 kilometer fra Tromsø.
Opplevelsen inkluderer trugetur og/eller isfiske, mulighet for å se nordlys, og overnatting.

En trygg måte å begynne å reise etter pandemien.

Turen blir arrangert i Nordkjosbotn, en times kjøring fra Tromsø. Det er mulig å ta en rutebuss fra Tromsø til Nordkjosbotn, avgang hver dag kl. 10:30 fra Tromsø Prostneset. Vi kan også arrangere privat transport hvis det trengs.

Vi møter dere i Nordkjosbotn kl. 11:30. Der begynner vi med trugetur. Å gå på truger er veldig lett å lære, og passer til alle som liker å gå i naturen. Vi tilpasser turen til deres ønsker. Vi kan ha en tur til fjellet hvor vi får en fin utsikt over dalen, eller vi kan ta en avslappet tur nede i elvedalen. Det er også mulig å bytte eller kombinere trugetur med isfiske (sesongen er vanligvis fra januar til mai), ski eller gåtur på fjellet (hvis ikke snø). Fortell gjerne deres ønsker så planlegger vi tur som passer best for dere.

Etter trugeturen kommer vi til campen vår hvor man kan sitte ved bålet med noe varmt å drikke. Har man enda energi så kan man prøve seg på langrennski, ake eller kanskje gå en tur med spark hvis det er forhold for det. Vi har alt utstyr som trengs til aktivitetene.

Vi serverer hjemmelaget mat og vi bruker mest mulig lokale ingredienser. Gi beskjed hvis du har noen form for allergi eller hvis du er vegetarianer eller veganer.

Etter maten skal vi ordne fotoutstyret klar til nordlysfotografering. Vi har gode muligheter for å se nordlyset fra campen hvis det bare er klarvær. Roy har over ti års erfaring med nordlysturer så han deler gjerne sin kunnskap om nordlyset, fotografering og videofilming. I tillegg til vanlige bilder, har vi også mulighet til å ta 360 bilder og 4k filmer av nordlyset, hvis det er fine forhold. Alle bilder og videoer er inkludert i prisen, også i RAW-format.

Hvis det er overskyet hos oss, kan dere leie meg (Roy) inn for å kjøre til en annen plass for å finne nordlyset for NOK 1000 per time. Som vanlig er det mulig å finne klar himmel innen to timers kjøring.

Vi serverer frokost på morgen før vi kjører dere tilbake til bussen. Bussen til Tromsø går kl. 08:25 og er tilbake i Tromsø Prostneset kl. 09:25.

Inkludert:
Privat tur
Overnatting i gjennomsiktig hytte
Trugetur eller/og isfiske, ski
Lunsj, middag, frokost, varme drikker og snacks
Lokale guider
Gode muligheter for å se nordlyset
Fotograferings instruksjon
Bilder og filmer fra turen, JPG og RAW filer
Varme klær (kjeledress, vintersko, luer, votter)
Alt av utstyr til aktivitetene
Fotostativ
Obs: Å kjøre etter nordlyset er ikke inkludert i prisen, men dere kan leie meg inn for å kjøre for NOK 1000 per time.

Ta med deg: Varme klær, gjerne flere lag. Ullsokker er anbefalt. Pass i tilfelle vi skal krysse grensen til Finland.
Varighet: 21 timer
Antall deltagere: 2
Vanskelighetsgrad: Etter kundens ønske
Avgangstid og sted: Ta buss nummer 100 (mot Narvik) fra Prostneset Tromsø, avgang kl. 10:30 hver dag. Vi skal møte dere ved Nordkjosbotn busstasjon kl. 11:30. Oppdatert informasjon om avgang er tilgjengelig på infoskjermer. Billetten koster ca. 100 kr. og er ikke inkludert i prisen. Den kan kjøpes enten i bussen eller på forhånd i appen Troms Billett.
Phone: 4747663447
Email: