Private Aurora Safari (1-4 people)
Private Aurora Safari (1-4 people)
Private Aurora Safari (1-4 people)
Private Aurora Safari (1-4 people)
Private Aurora Safari (1-4 people)

Privat Aurora Safari (1-4 personer)

Tromsø Safari

Denne turen er utført av Tromsø Safari. Vi tilbyr en privat nordlyssafari kun for deg og din familie eller venner for til sammen maks 4 personer.
Benytt deg av vår dype kunnskap og lange erfaring og bestill en privat nordlystur hvor vi står helt og fullt til din disposisjon.

Denne nordlysturen foregår med en høy standard VIP bil som gjør dette til en veldig personlig og komfortabel opplevelse. Vi bruker værmeldingen, oppdaterte værrapporter fra ulike områder rundt Tromsø og, ikke minst, vår erfaring og ekspertise fra mange nordlyssesonger. Alt dette for å ta deg med til de beste stedene for å oppleve det magiske nordlyset.Dette er en fascinerende måte å lete etter nordlyset på og samtidig nyte det vakre arktiske landskapet, selv midt i den arktiske natten.

Vi hjelper med kamerainnstillinger og fotografering. Vi serverer varm drikke og lefse.
Vi har kjeledresser og kamerastativ til fri bruk.

Inkludert: Transport med komfortabel VIP bil, kunnskapsrik nordlysguide, høy-oppløselige bilder sendt via Dropbox til din e-post, nordlys- eller vinterportrett, vinterdresser, refleksvester, kamerastativ og hjelp med kamerainnstillinger/fotografering, lefse og varm drikke

Oppmøtetid og sted: kl. 18:50 på Radisson Blu Hotel (annet sted og tidspunkt på forespørsel)
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 1-4
Vanskelighetsgrad: Lett

Om du ønsker annet hentested eller tidspunkt, så gi oss beskjed.

Address: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø
Phone: +4790 645
Email: