RIB boat tour
RIB boat tour
RIB boat tour
RIB boat tour
RIB boat tour
RIB boat tour

Rib Tur

Tromsø Activities

Høydepunkter:
- Hør om økologi og kystens levemåte
- Se historiske og geologiske interessepunkter
- Se vakker nordnorsk natur fra vannet
- Se steder kun tilgjengelige med båt
Kjør gjennom fjordene og se de lokale skattene, fugler, dyr og fjellformasjoner. Bilder og fotografier fra turen erinkludert. Med den nyeste teknologien og de beste modellene finner vi lyset nesten hver gang.

Beskrivelse og rute:
Turen går fra Tromsø sentrum. Hver tur består av historiske poster langs ruten. Her var gamle fiskebruk og isbreer. De første menneskene som kom til Norge kom i båter. Samer, russere, vikinger og finner kom senere. I Balsfjorden gikk grensen for det gamle kongeriket “Hålogaland” her tas et stopp for å observere.
Båten er rask og navigerer enkelt. Den gir et godt inntrykk av hvordan dyrene i området tar vannet i bruk. Fjordene gir et “Snapshot” av en mye større virkelighet.

Fjordene er dype, med sterke strømmer. Den geologiske historien er synlig i de trange sundene utenfor Kvaløya. Her er strømmene raske, og arr etter isbreene er synlige.
Ute ved munnen av havet kan man zoome ut. Her er det tydelig hvorfor Nord-Norge er et strategisk punkt i et arktis som stadig blir viktigere i verdenshandel, og europeisk sikkerhet.

Viktig informasjon
Vennligst medbring klær etter forholdene, spesielt på dager hvor det blåser. Det er ingen garanti at man får klarvær. Iblant kan det være mye sjø. Ta hensyn til at toalettbesøk ikke kan foretas underveis.

Inkludert: guide, overlevelsesdrakt, RIB-båttur, transfer med 9-seters minivan
Ta med deg: votter, lue, skjerf, varme sko og varme sokker
Varighet: 4 timer
Antall deltakere: 1-8
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 10:00 utenfor Tromsø Activities, adresse Storgata 107, 9008 Tromsø (på toppen av Storgatbakken)

Address: Storgata 107, 9008 Tromsø
Phone: +4798899268
Email: