Snøscooter Safari

Destination Tromsø

Snøscootersafari gir deg muligheten til å gå langt inn i villmarken. Opplev fjellene i det fjerne nord.
Ved ankomst til villmarkssenteret i Tromsø Ice Domes, gir vi deg alt du trenger av varme klær og sko. Vi starter eventyret med en grundig sikkerhetsinnføring og praktisk demonstrasjon. Du trenger ikke noen tidligere ferdigheter til å kjøre en snøscooter, alt du trenger er å være i normal fysisk form.

Man kjører i par, en sjåfør og en passasjer på hver snøscooter, med mulighet til å bytte underveis. Vi begir oss ut på en tur som går gjennom vakker arktisk natur, og du vil være på snøscooteren i ca 2-2,5 timer.

På grunn av den dramatiske topografien holder vi redusert hastighet under deler av turen.

Henting med buss eller minibuss i sentrum av Tromsø, utenfor Clarion Hotel The Edge ved havnen. Transfertid er 75 minutter til Tromsø Ice Domes som er stedet hvor snøscooterturen starter og slutter. Etter endt tur blir det transfer tilbake til Tromsø sentrum.

NB! For å kjøre snøscooteren må du være minst 18 år og ha et gyldig førerkort.

Inkludert: guide, transfer (ca. 75 minutter hver vei), sikkerhetsinstruksjoner, varme klær, enkel lunsj, varm drikke, retur til hotell i Tromsø sentrum
Ta med deg: førerkort, ullundertøy eller andre varme klær til å ha under varmekjeledress
Antall deltakere: 2-16
Vanskelighetsgrad: lett, men må være i normal fysisk form
Varighet: 6 timer (inkludert ca. 75 minutter transfer hver vei). Vær obs på at varigheten noen ganger kan bli lengre som følge av værforhold
Avgangstid og sted: kl. 10:30 fra Clarion Hotel The Edge
Phone: +47400 01 663
Email: