Tromsø Ice Domes
Ice Domes bar
Ice Domes bar
Snowmobile
Tromsø Ice Domes
Tromsø Ice Domes
Sitting area
Tromsø Ice Domes
Snowmobile safari

Snøscooter, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk

Camp Tamok & Ice Domes

Denne turen utføres av Camp Tamok & Ice Domes. Lær hvordan du kjører snøscooter ut i villmarken etterfulgt av et guidet besøk til det magiske Tromsø Ice Domes og en sjanse til å besøke reindyrene utenfor ishotellet.
Ved ankomst til villmarkssenteret til Tromsø Ice Domes vil du bli utstyrt med splitter nye og toppmoderne snøscooterdresser/hjelmer. Eventyret starter med en grundig sikkerhetsintroduksjon og en praktisk demonstrasjon. Du trenger ingen forkunnskaper for å kjøre snøscooter, alt du trenger er en normal fysisk form. Du skal kjøre to og to, en sjåfør og en passasjer på hver snøscooter, med mulighet for å bytte plass under turen. Turen tar deg forbi naturskjønne fjell og den dramatiske snødekte Finn-dalen, som starter på 250 moh og klatrer inn mellom de majestetiske fjellene. Du vil være på snøscooteren i ca. 2 timer, avhengig av vær og snøforhold.

Etter snøscooterkjøringen besøker du Ice Domes hvor isbaren, iskinoen, issuitene og isrestauranten har temaer som spenner fra lokal samisk kultur til nordlyset formidlet gjennom vakker farget belysning og fantastiske isskulpturer. På Ice Domes vil du bli med på en guidet tur og lære om byggeprosessen til ishotellet og hvilken innvirkning snøen har for overlevelsen til våre arktiske dyr. Det vil være tid til å gå fritt rundt og stille spørsmål til den erfarne guiden, samt beundre den unike snø- og iskunsten skåret av profesjonelle kunstnere.

En alkoholfri velkomstdrink på den fantastiske isbaren er gratis. Det er også en liten flokk rein ved Tromsø Ice Domes som våre gjester kan besøke.

Merk! For å kjøre snøscooter må du være minimum 18 år og ha gyldig førerkort. Samt passasjer må være minimum 130cm høy. Barn under 7 år er ikke tillatt.

Vær også oppmerksom på at det ikke er reinsdyrkjøring, samisk kultur eller klapping av reinen som er involvert i denne turen.

Inkludert:
Transport med bus/minibuss
Et varmt måltid og varm drikke
Thermo-dress, vintersko, balaclava og hjelm
Engelsk talende guide
Guidet tur i Tromsø Ice Domes, inkludert en alkoholfri shot og en kort film i is-kinoen

Vennligst ta med: skjerf

Avgangstid: kl. 09:00
Senest oppmøtetid og sted: seneste 15 minutter før avgang (kl. 08:45), Samuel Arnesens gate 7.
Varighet: 8 timer
Vanskelighetsgrad: medium
Antall deltakere: 2 - 40

When can I book it?

10 dec 2022
Snøscooter, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk 10 December 2022
11 dec 2022
Snøscooter, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk 11 December 2022
12 dec 2022
Snøscooter, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk 12 December 2022

Show 96 more occasions (of 121)