Sunset Kayaking on Sommarøy
Sunset Kayaking on Sommarøy
Sunset Kayaking on Sommarøy
Sunset Kayaking on Sommarøy
Sunset Kayaking on Sommarøy
Sunset Kayaking on Sommarøy

Solnedgang Kayaking på Sommarøy

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Sommarøy, den lille øya vest for Tromsø, er et perfekt sted for kajakkpadling. Her får du oppleve den fantastiske midnattssolen fra første rad mens du padler gjennom det turkise vannet.
Midnattssol padling er kun tilgjengelig i to måneder i løpet av året, i den magiske perioden der solen aldri går ned over polarsirkelen. Sent på kvelden når solen er lav, men fortsatt synlig, og lyset sprer seg over den stille vannoverflaten, føles det nesten som å padle gjennom flytende gull. De sene timers mangel på lyd fra menneskelig aktivitet skaper en fantastisk stillhet, samtidig som dyrelivet er i full aktivitet. Gli gjennom krystallklart vann, kjenn lukten fra havet, se og hør ørn og sjøfugler på nært hold, og kjenn hvordan du er integrert i den arktiske naturen. Midnattssolen er oppe fra slutten av mai, og til slutten av juli. Denne turen fortsetter etter perioden med midnattssol, men da mer som kajakkpadling i solnedgangen.

Din instruktør vil møte deg direkte på Sommarøy, og nøyaktig sted for oppmøte vil bli sendt ut når du bestiller, og du kan også se det på bestillingsbekreftelsen. Sommarøy er kjent for sin naturskjønnhet med hvite sandstrender og turkis vann, og det er et paradis for kajakkpadling. Din dedikerte og kunnskapsrike guide vil introdusere deg til turen, teknikkene og sikkerhetsregler, og gi deg utstyr av høy kvalitet, inkludert en tørrdrakt som er perfekt for padling. Du trenger ingen erfaring for å melde deg på denne turen – turen er designet for at deltakere på alle nivåer kan delta.

Vi jobber alltid med små grupper slik at hver deltaker vil ha tid til å få personlig veiledning fra instruktøren. Sikkerhet er alltid vår første prioritet, og du vil være i trygge hender under hele opplevelsen. Bruk sjansen til å stille spørsmål om lokal natur og kultur mens du nyter det magiske lyset. Ta bilder og samle minner for livet – dette er virkelig det beste den norske Arktiske sommeren har å tilby!

Varighet: 3 timer.

Tid: (avhengig av solnedgang) kl 21 / kl 19:30 / kl 17

fram til 25. juli: kl 21
28. juli - 15. aug: kl 19:30
16. aug - 15. sept: kl 17

Sesong: 1. juni - 15. september
Pris voksen: 1250 kr.,
Min. aldersgrensen: 14 (obs. tørrdrakt i voksen størrelser)
Min - maks deltakere: 2 - 4

Inkludert:
- Erfaren guide
- Kajakkutstyr av høy kvalitet
- Tørrdrakt
- Vanntett mobilbag
- Smørbrød og varme drikker
Address: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: 4799371010
Email: