CBIS 6380691
People visiting a home
Fjord with silent ocean, snowy mountains and in the background light from the sun below the horizon
CBIS 6380692
CBIS 6380696

Spasertur i Ersfjordbotn med husbesøk

Tromsø Lokal As

Denne turen er utført av Tromsø Lokal. Vi er en gjeng med lokale som ønsker å åpne dørene til våre hjem i Ersfjordbotn. Vi ønsker dele vår hverdag med deg og håper du kommer på besøk.
Vi ønsker at du skal bli kjent med oss lokale, og fortelle deg om hvordan det er å leve her i vår fjord, historien om fjorden og hvordan lokalsamfunnet fungerer. Om det er vær til det, bruker vi spark. Vi drar på besøk til mennesker som bor her. Her får vi varmet oss og servert kaffe og noe søtt.
Vi ønsker at spaserturen i fjorden med et besøk hos oss skal gi deg en unik følelse av å føle en lokal tilhørighet til vår kultur og vår bygd som du kan ta med deg hjem. Spasertur i Ersfjorden, i kombinasjon med historiefortelling om Ersfjorden gjennom tidene, vil gi et unikt innblikk i historien til i ei vanlig norsk bygd. Hvis vi er heldige med med vær og føre, kan vi bruke spark og vi vil se nordlyset.

Inkludert: guide, transport,hjemmelaget søt snacks og suppe fra Bryggejentene, varm drikke, fotostativ, sparkvarmekjeledress, refleksvest og brodder
Ta med deg: varm lue, votter, sko over anklene og skjerf. Vi anbefaler ull som undertøy. Ytterjakke og bukse.
Varighet: 4 timer
Antall deltakere: 2-8 personer
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 17:00 utenfor Radisson Blu Hotel


Phone: +4790950571
Email: