Tilbring en natt under det arktiske lyset

North Tour

Denne turen utføres av North Tour. Er du klar for ditt livs opplevelse? North Tour vil invitere deg til å oppleve noe helt unikt i Tromsø. Bo som de innfødte gjør i fjellet, bare med noe mer luksus inkludert.
North Tour vil invitere deg til å oppleve noe helt unikt i Tromsø. Bo som de innfødte gjør i fjellet, bare med noe mer luksus inkludert.

Bli natta over i våre eksklusive telt som er lokalisert i en eventyrlig dal omtrent 40 minutter kjøring fra Tromsø sentrum.
Mens du ligger i våre komfortable senger, kan du gjennom panoramavinduer nyte Stjernehimmelen og nordlyset som danser over hodet ditt. Alle våre telt har panoramavindu og er bygget for å tåle dårlig vær.

Teltene våre er godt utstyrt med både varme og lys for å sikre en god og koselig atmosfære på selv de kaldeste arktiske netter.

I senter av leiren har vi en tømmerhytte hvor du kan nyte lokal mat og drikke, eller bare kose deg i varmen fra vedovnen mens inntrykkene synker inn.
Alt inkludert.

Vi ser frem til å se deg!


NB! Det er kun plass til å ta med en håndbagasje på turen (55x40x23cm)!

Avgangstid og sted: kl. 16:00 fra iTravel Kvaløya, Kaigata 3, 9008 Tromsø
Varighet: 19 timer (tilbake kl. 11:00 dagen etter)
Antall deltakere: 1-10
Inkludert: guide, transport, overnatting i telt, frokost, middag, lunsj, varm drikke, bilder fra turen, retur til hotell i Tromsø sentrum
Ta med deg: varme klær (varme ytterklær, sko, votter, lue)
Address: Kaigata 3, 9008 Tromsø
Phone: +4741463702
Email: