CBIS 6562490
CBIS 6562491
CBIS 6562492
CBIS 6562496
CBIS 6561837
CBIS 6562493
CBIS 6562494
CBIS 6562495
CBIS 6562497

Tromsø Island's Amazing Sailing Tour

World Sea Explorers

Denne turen blir gjennomført av World Sea Explorers. Bærekraftig seiltur All Inclusive rundt Tromsø på en luksuriøs seilbåt.
En jordbevisst seilingstur med lunsj inkludert ombord Tromsøs eneste store luksuriøse seilbåt. Opplev roen ved å seile med vind i seilene i vakker arktisk natur og dyreliv. Nyt en gratis tradisjonell norsk og samisk delikatesse laget fra bunnen av med lokale råvarer. Slapp av i komfort og sikkerhet i hendene på Tromsøs eneste sjøkaptein i verdensklasse og verdensrekordinnehaver for å seile norskekysten.

Eksklusive turfunksjoner:
Kultur: Lokalt mannskap, mat og samtaler.
Bærekraft: Ingen engangsbruk plast, respekt for dyreliv og drivstoffeffektiv båt. Hver tur hjelper deg med å oppnå tre FNs mål for bærekraftig utvikling av ansvarlig forbruk og produksjon, liv under vann og bærekraftige byer og samfunn.
Sikkerhet: Skipet og mannskapet følger den høyeste rekkefølgen av internasjonale maritime forskrifter (SOLAS).
Språk: engelsk, norsk, japansk
Tilleggsinformasjon: Alle aldre er velkomne. Barn 0-3 år er gratis. Fang fisken du spiser - kan tilberedes til lunsj i stedet for rein.

Skipet
Skipets Navn: Stella Oceana
Drevet av: World Sea Explorers

Generell informasjon:
-Sailing Yacht Stella Oceana er en skreddersydd skandinavisk skjønnhet. Hun har seilt over hele Østersjøen, Nordsjøen og Norskehavet i over fem tiår. Kvaliteten, detaljene og utformingen av interiøret og hele skipet har eksepsjonelt blitt opprettholdt. Dette tynne og tunge skipet er på 118 tonn, 25 meter langt og 5 meter bredt og er ekstremt solid, stabilt og seiler glatt i all slags vær. Stella Ocean a er et sertifisert passasjerskip og har en isklassifisering på 1c.
-Tilgang til og utenfor skipet er problemfritt, og med høye rekkverk. På de ytre dekkene kan du nyte sjøen trygt på nært hold. Det er god plass til å spise og slappe av på de ytre dekkene og i den varme, komfortable salongen med høyt tak.
-Handicap-tilgjengelighet. Kontakt World Sea Explorers for mer informasjon.
-Røyking er forbudt inne i skipet, og kun tillatt i det angitte røykeområdet

Varighet: 11:00 - 15:00 & 17:00 - 21:00 (4 timer)
Antall deltakere: 6-25
Vanskelighetsnivå: Lett
Avgangstid og sted: 11:00 eller 17:00 Start / slutt ved flytebrygga utenfor Clarion Collection Hotel With i Tromsø sentrum.
Destinasjon: En gang rundt Tromsøøya.
Inkludert: Guide, wi-fi, kaffe, te, småkaker, forfriskninger og tradisjonell norsk mat av reinsdyr og potetmos med lingonberry. Veganske og glutenfrie alternativer tilgjengelig.
Ta med: Varme vinterklær
Private gruppereservasjoner: tilgjengelig. Kontakt World Sea Explorers
Phone: +4790707512
Email: