two people snowshoeing
four people snowshoeing
one man snowshoing
three people snowshoeing

Trugetur i en liten gruppe

Aurora Borealis Tromsø

Denne turen utføres av Aurora Borealis Tromsø AS. Bli med på en naturskjønn trugetur på toppen av Tromsøya, bare 10 minutters kjøretur fra sentrum.
Selv i løpet av den mørkeste tiden av året, er det noen timer med skumring i Tromsø på midten av dagen. Få mest mulig ut av denne enkle og morsomme naturbaserte opplevelsen.

Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Denne morsomme aktiviteten er designet for nybegynnere, og vi har truger til barn, slik at hele familien kan delta.

Vi starter med en kort kjøretur til et skogsområde med utsikt over byen, der vår erfarne norsk og engelsktalende guide vil gi korte instruksjoner før det er på tide å sette av i det snødekte landskapet.

Terrenget er flatt på steder og litt kupert i andre, noe som er ideelt for vår aktivitet. Vi vil gå gjennom bjørk og granskog til utsiktspunkter hvor vi kan nyte naturskjønn utsikt over fjordene, fjellene og øyene rundt Tromsø.

Inkludert: Transport, guiding på engelsk/norsk, truger, varm drikke, kjeks og gratis høyoppløselige bilder fra guiden via dropbox.
Ta med deg: Klær etter værforhold
Avgangstid og sted: 12:00 inne i/utenfor Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2, i sentrum av Tromsø (Vær oppmerksom på at før turen kan gjester vente inne i butikken og bruke toalettfasilitetene)
Varighet: 2 timer
Antall deltakere: 2-16
Vanskelighetsgrad: Veldig lett
Minimumsalder: 8 år
Phone: 4795721007
Email: