Snowshoes with guide
Basecamp Snowman in a snowy landscape
Snowy winter landscape
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide
Snowshoes with guide

Trugetur med guide

Visit Bardufoss

Denne turen utføres av Visit Bardufoss. Opplev det fantastiske landskapet i Bardufoss-regionen med truger på føttene, kun to timer fra Tromsø!
En trugetur er en morsom og befriende måte å oppleve den arktiske villmarka på. Trugene holder deg over snøen, noe som gjør truger enkle å manøvrere, og de er et godt alternativ til skigåing. Guiden møter deg på Basecamp Snowman og lærer deg hvordan du spenner på og av trugene. Sammen med guiden velger du hvilken rute du ønsker å gå: du kan følge de opptråkkede løypene eller vandre ut i skogen utenfor løypene. Underveis lager vi bål og drikker kaffe, enten i hytte, gapahuk eller friluft. Bardufoss regionen har innlandsklima med stille og klart vær de fleste dager, noe som gir optimale forhold for nordlys og snø. Du trenger ingen tidligere erfaring eller kunnskaper for å gå på truger, men du må være i normal fysisk form. Og du kan gå nattestid - hva med en stemningsfull tur med hodelykt på jakt etter nordlyset?
Etter turen får du servert hjemmelaget suppe på Basecamp, her finnes du også en liten suvenirbutikk der det selges lokale produkter, samt kafé og toaletter.


Inkludert: Truger, guide, suppe, kaffe/te, småkaker
Ta med deg: Varme klær og sko
Varighet: 3 timer
Antall deltakere: 2-100
Vanskelighetsgrad: Lett

Den beste måten å komme til oss er å kjøre egen bil til Basecamp Snowman. Kjør opp Myrefjellveien til sentrum av Målselv Fjellandsby, parker i Rognebærveien der du finner en stor parkeringsplass. Spaser et par hundre meter over gangbru til hovedinngangen på Basecamp Snowman.

Rutebuss nr. 100 går fra Prostneset i Tromsø og Narvik bussterminal til Buktamoen. Turen tar ca. to timer fra begge byene.
Vi kan forhåndsavtale, mot ekstra kostnad å hente dere på Buktamoen og kjøre ca. ti kilometer opp til Basecamp. Vær obs på at det ikke går buss tilbake til Tromsø eller Narvik nattestid, slik at du da må forhåndsbooke overnatting på Rundhaug Gjestegård.
Rutebuss (tromskortet.no), samt overnatting må bookes på eget initiativ.
Address: Blåbærveien 45, 9321 Moen
Email: