Tree branches covered in snow with moonlight in the background
Northern lights above tree tops
Person having fun sliding on the snow
Northern Lights above snowy landscape
Northern Lights above calm sea

Trugetur & Nordlysjakt med Arctic Trip

Roy Sætre Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. En heldagstur med trugetur på dagstid og nordlystur på kvelden.
Vi serverer hjemmelaget mat. Siden vi er plassert i trafikknutepunktet i Nordkjosbotn, gir denne turen bedre mulighet til å finne klar himmel når været er ikke helt perfekt.

En fin måte å bruke vinterdagen i Nord Norge. Vi gir en god opplæring til å gå på truger, du vill oppleve hvor fritt du kan bevege deg med truger når skogen er dekt med et tykt lag av snø. Du vil få muligheten å prøve også langrenn, akebrett og lage bål.

Når kvelden kommer, skal vi ordne oss klar for nordlysturen. Vi skal ha en liten kurs om nattfotografering for vi starter, og vi kommer til å hjelpe deg med ditt kamera også. Nordlysguiden våres, Roy, har ti års erfaring i nordlysguiding, og vil gjerne dele kunnskap meg deg og gi deg tips. Vi har med oss utstyr til å ta 360 bilder og nordlysfillmer i 4k, hvis forholdene er gode nok.

Dagsaktivitetene vår skjer i Nordkjosbotn, i et trafikknutepunt en times kjøring fra Tromsø mot innland. Når vi starter nordlysturen fra Nordkjosbotn, kan vi nå lengre sør, lengre nord, lengre øst og lengre vest i løp av kvelden, i forhold til nordlysturene som starter fra Tromsø. Det gir oss bedre mulighet for å se nordlys når værforholdene er utfordrende. Vi har også en utmerket mulighet å se tidlig nordlys, siden vi er allerede utenfor byen når det blir mørkt.

Inkludert: Guiding på engelsk (guidene prater norsk også), truger, staver, kjeledress, vintersko, luer, votter, middag og en liten kurs om nattfotografering. Bilder (raw and jpeg) og videoer fra turen. Varmt, måltid, sjokolade, nøtter, kjeks, varme drikker. Transport fra Nordkjosbotn busstop og levering til ditt overnattingsted i Tromsø etter nordlysturen. Stativ etter forespørsel.
Ta med deg: Pass og varme klær
Varighet: ca 12 timer
Antall deltagere: 2 til 10
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 10:30 fra Tromsø Havn Prostneset bussterminal. Ta buss nummer 100 mot Narvik. Bussbilletten kan kjøpes via APP Troms Mobillett, eller i utsalgssted til Troms Fylkestrafikk, eller på bussen med kort eller kontant betaling. Vi kommer til å møte deg på Nordkjosbotn busstop kl 11:30.
Phone: +4747663447
Email: