From inside of the camp
A bonfire
Group of people trekking with huskies
Group of people trekking with huskies
Hiking with huskies, mountains in the background
Gathered around the bonfire
Northern Lights above gamme hut

Vandretur med husky og nordlyscamp

Tromsø Villmarkssenter

Denne turen utføres av Tromsø Villmarkssenter. Utforsk den arktiske villmarken med en husky og speid etter nordlyset så lenge du vil.
Ved ankomst til Villmarkssenteret vil du bli gitt klær, hvis du ønsker dette, tilpasset til aktiviteten. Etterpå får du guidet tur på vår hundegård med 300 Alaska huskyer.

Du får selvfølgelig også mulighet til å leke og kose med våre nye valper, før du tar noen av våre eldre roligere hunder på en tur. La oss vise deg rundt på den vakre Kvaløya, der du får se hvordan naturen skifter fasade fra sommer til vinter. Når det begynner å bli mørkt, hold øynene oppe og det magiske nordlyset kan vise seg på nattehimmelen!

Tilbake på senteret spiser vi middag og koser oss rundt bålet utendørs. Der du kan sitte på reinsdyr skinn og vente på at nordlyset skal vise seg. Bli ute så lenge du vil å se etter nordlys før du legger deg i en stor felles lavvo og overnatt slik samene har gjort i generasjoner - på reinsdyr skinn i soveposer. Hvis nordlyset dukker opp har du truffet jackpot, men hvis det ikke så kan du nyte den arktiske atmosfæren i vår nordlyscamp og selvfølgelig kose med våre huskyer.

Neste morgen får du frokost med kaffe eller te. Etter du har tatt farvel med hundene våre, er du tilbake i Tromsø kl. 09:15.

Minimum gruppestørrelse for denne aktiviteten er to personer. Hvis du reiser alene og vi ikke mottar andre bestillinger, vil vi enten tilby deg samme turen på en annen dag, en annen aktivitet på samme dagen eller en full refusjon.

Inkludert: Guide, transport (25 min hver vei), regntøy og gummistøvler, campingutstyr, middag og frokost, sjokoladekake, varm drikke
Ta med: Alt du trenger til overnatting
Oppmøtetid og sted: 18:00 foran Radisson Blu Hotel
Avgangstid og sted: 18:15 fra Radisson Blu Hotel
Varighet: 15,5 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Phone: +47776 96 002
Email: