Vår beste fisketur - med litt krigshistorie om Tirpitz - Aurora Alps

Aurora Alps

Bli med på denne flotte turen på vår luksuriøse Catamaran eller vår Cabin Cruiser hvor vi også besøker stedet der Tirpitz ble bombet i 1944.
Dette er ikke en vanlig fisketur. Med en gang du kommer ombord, føler du den varme og koselige atmosfæren. Vår salong er komfortabel med høy standard. Vi har alltid varm kaffe og te. Vår panoramautsikt er det beste stedet å være mens du seiler eller krysser ut til fiskeområdet, et fiskested hvor du kan se Tromsø fra havutsikt. Etter en kort tur vil du kunne starte fiskingen.
Vi har ikke 100% fiskegaranti, men nesten! Vi koker den ferske fisken for deg på vei tilbake til byen. Det er alltid en suksess.

Vi vil også besøke vraket av det gamle tyske slagskipet, Tirpitz, som ble bombet av engelskmennene i 1944, like utenfor Tromsø. Over 900 mennesker døde den dagen. "Tirpitz" og søsterskipet "Bismarck" var de største slagskipene i den tyske marinen, Kriegsmarine, under andre verdenskrig. Skipet ble stasjonert i Norge siden 1942, og etter flere allierte angrep ble det senere senket utenfor Tromsø i 1944. Skipet ble bombet ved Alta av britiske fly 15. september 1944 (britiske fly operert fra sovjetiske flyplasser). Den 15. oktober 1944 går Tirpitz - som er skadet - til Tromsø der den ble senket 12. november 1944.

Periode: Feb - Oct - hver dag ( nov, des og jan på forespørsel)
Varighet: 3 hour
Avgangstid og sted: kl. 10.00 fra flytebryggen ved Scandic Ishavshotell
Vanskelighetsgrad: Lett, morsom
Antall: 2 - 10 pers.

Vi befinner oss på den flytende bryggen rett over Scandic Ishavshotel, 2 minutter fra Radisson SAS, Hotel With og Clarion Aurora Hotell.
Address: Floating Jetty (Flytebrygga) ,just across Scandic Ishavshotel, 9060 Tromsø
Phone: +4791735497
Email: