Vegetarian christmas party

Vegetar julebord

Tromsø meditasjon og Yoga

Hjertelig velkommen til et plantebasert julebord. Her får du nyte alle de kjente julesmakene på en sunn og dyrevennlig måte,
og samtidig møte hyggelige mennesker i en genuin atmosfære. Alkoholfri drikke er inkludert i prisen.
Vår tradisjonelle Juletallerken består av:
smakfull nøttestek, jule-veggisburgere og tilbehør som kålrotstappe, kokte grønnsaker, rødkål, ertestuing, syltet rødløk, svisker, tyttebærsyltetøy og nydelig soppsaus. Til dessert serverer vi tradisjonell riskrem med rødsaus til. Vi avrunder kvelden med te/kaffe og kake. Her kommer det ikke til å mangle på julesmakene.

Arrangementet er alkoholfritt og du behøver ikke ta med deg noe. Maten vi serverer er vegetarisk/vegansk; altså ingen kjøtt, fisk eller egg. For de som ønsker serverer vi vegansk mat, dvs. uten meieriprodukter. Ta gjerne med hele familien :)

VIKTIG INFO OM COVID19:
Vi følger FHI sine retningslinjer og har derfor maks 50 plasser tilgjengelig. Vi har store lokaler og kan holde god avstand til hverandre. Rommet er svært godt ventilert og vi anbefaler at du bruker vår hånddesinfeksjon. Hold deg hjemme om du eller nærstående har symptomer på sykdom før Julebordet. OBS: Om Julebordet ikke kan holdes på grunn av eventuelle nye restriksjoner så leverer vi Juletallerken rett hjem til deg.

Det er begrenset antall plasser, spesielt i disse tider, så vær rask å melde deg på!
Hvor: LTH Tromsø, Storgata 132A

Sagt etter vårt Julebord i 2018 (i Trondheim):
- Meget flott julebord, og meget god mat! Kommer gjerne tilbake til neste år

- Veldig god mat og dessert, bra utvalg av drikke og lokalet var pyntet lunt og koselig, føltes bra å være der. Følte jeg fikk mye for pengene. 10/10 vil jeg gi julebordet!

- Jeg synes julebordet var aldeles topp! Kjempegod mat og koselig pyntet lokale. Spesielt godt gjort å få til vegansk riskrem uten den klassiske plantemelk-smaken

Velkommen!