noen som ser på nordlyset
©Polar Adventures

Polar Adventures

Polar Adventures er en liten koselig familiebedrift som tilbyr ekte og familie-vennlige eventyr. Bedriften ble skapt for å dele hjertet av Tromsø og lidenskapen som grunnleggerene vokste opp med. Vi behandler deg som en venn og gir deg muligheten til å oppleve hva det Skandinaviske folket foretar seg når de er ute i nature med famillier og venner. 

Med Polar Adventures vil du lære og oppdage den arktiske naturen i en veldig munter og nær atmosfære, ettersom vi ønsker å tilby en genuin opplevelse.

På en slik måte er våre turer annerledes, ha det morsomt og slappe av samtidig som man oppdager nye ting i vakre omgivelser. Vi starter som fremmede, men i løpet av turen skapes vennskap for resten av livet. 

Våre turer er tilgjengelig for alle, selv de yngste I familien kan ha en morsom tid på våre aktiviteter i båt, bli overrasket av dyrene som vi ser og å sitte sammens med kapteinen, hvorfor ikke!?
Vi tar også vare på planeten vår så godt som vi kan og oppfordrer våre gjester å delta aktivt innenfor dette.
 
Vi ønsker å redusere mengden av søppel vi skaper ved å ikke bruke engangs-kopper og skjeer o.l. Det er svært viktig å sortere søppel, slik at dens brukssirkel ikke avsluttes. 
En skål til med vår suppe? Selvsagt! La oss unngå matavfall.