Midnattssol, byliv og natur

©
Gunnar Magne Berg
Sherpa stairs in midnight sun

Midnattssol er et naturlig fenomen som oppstår i sommermånedene nord for den nordlige polarsirkelen og sør for den sørlige polarsirkelen. Fenomenet innebærer at solen ved sin laveste posisjon i løpet av et døgn ikke går under horisonten og dermed er synlig 24 timer i døgnet. 

Norge blir ofte kalt «Midnattssolens land» og for god grunn. Fra slutten av mai til slutten av juli er det midnattssolsesong i Tromsø. Og med dette har vi en perfekt unnskyldning til å være oppe hele natta.

Vi utnytter de lyse dagene og nettene til det fulle i Tromsø, og drar ofte på fjelltur, sykler, eller er sammen med gode venner og familie gjennom sommernatta. Flere av våre aktivitetsleverandører tar deg med på guidede turer slik at du kan oppleve midnattssola – kanskje på RIB-båt, seilbåt eller på en kjøretur mellom fjordene?

Finn ditt eventyr under midnattssolen her

Derfor kan du trygt bestille ditt neste eventyr via Visit Tromsø:
  • Du kan fritt kansellere bookingen inntil tre dager før turen finner sted. 
  • Vi har prisgaranti. Det er ikke er dyrere å booke gjennom oss enn via våre samarbeidspartnere direkte.
  • Vi er den eneste offisielle Turistinformasjonen i Tromsø-regionen, og våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som leverer opplevelser av høy kvalitet.  
  • Et eventuelt overskudd utbetales ikke til eierne av selskapet, men går tilbake til vårt arbeid med destinasjonsutvikling i Tromsø-regionen. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle reisemålet i en bærekraftig retning, som spiller på lag med naturen og lokalsamfunnet.  Vi streber alltid etter å være et godt vertskap for våre gjester.
Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>