People working in the Tourist Information Centre
©Janita Zenteno

Velkommen til Tromsø Turistinformasjon

Du finner oss i nye lokaler på Havneterminalen i 2. etasje. Vi tilbyr gratis bykart, brosjyrer, inspirasjon og informasjon slik at du får en best mulig opplevelse i Tromsø. 

 

Det er flere grunner til at Turistinformasjonen i Tromsø burde være ditt første stopp!

  • Vi tilbyr byens bredeste spekter av turer, og våre ansatte sørger for at du finner de turene som passer deg best
  • Få informasjon om byens restauranter, barer og butikker
  • "Opplev byen som de lokale" - få informasjon om alt av kulturelle arrangementer og konserter
  • Vi gir kundebehandling i forbindelse med alle turer booket hos oss
  • Besøk vår butikk med lokale gaver og suvenirer - les mer om vår gavebutikk her
  • Vi selger Polar sertifikat - et minne og bevis på ditt Arktiske eventyr

Turistinformasjonens åpningstider er mandag-fredag mellom 09.00 og 15.00. I høysesong (sommer og vinter) har vi lengre åpningstider, inkludert i helgene. Åpningstider kan påvirkes av høytider. 

Vi er her for å gjøre din tur til Tromsø minneverdig, og vi ser frem til å møte deg!

 

Les om oss på Trip Advisor

Lokale leverandører i Turistinformasjonen

Hver vinter har vi selskap av 4 lokale leverandører i Turistinformasjonen. De hjelper deg med informasjon og booking av deres aktiviteter. 
 

Arctic Adventure Tours

Arctic Adventure Tours ble etablert I 1999, og siden da har vi ønsket gjester fra hele verden velkommen inn i vårt hjem. Vår forkjærlighet for arktis og lidenskap for å vise frem, er det som driver oss som et selskap. Det er også det som gjør oss til en stor familie. Vi elsker virkelig det vi driver med, og vi jobber hardt for å skape opplevelser for livet for gjestene våre. Om du blir med oss og våre Alaska-huskier på sleden ute i villmarka, på leiting etter spekkhoggere og knølhval på båten vår Orca Express, eller tilbringer kvelden på utkikk etter nordlyset, så sikter vi alltid høyt på kvalitet. 
Vi er utrolig stolte av å vœre en av fire lokale leverandører hos Visit Tromsø. 

Arctic Guide Service

Arctic Guide Service jobber hardt hver dag for at besøkende skal få oppleve den fantastiske nord-norske naturen, historien og folkene. Med vår lokale kunnskap og erfaring gjør vi alt for at du og dine medreisende skal få oppleve det beste Tromsø har å by på, og vi kan skreddersy utflukter basert på deres ønsker. Om dere ønsker en nordlystur, sightseeing eller byvandring har vi en kunnskapsrik guide til deg. Vi har sterk tilknytning til den arktiske region, og stolte over å være en del av Visit Tromsøs lokale leverandører. 
 

Tromsø Icedomes 

Tromsø Ice Domes er en spesialisert aktivitetsleverandør lokalisert blant høye fjell i den vakre Tamokdalen. Som mange oppdagere før oss, er vi drevet av en evig jakt på nye oppdagelser og eventyr. Vi deler vår lidenskap for friluftsliv ved å gi våre gjester mulighet til å fordype seg i vår eksotiske arktiske natur gjennom nære, personlige opplevelser. Bli med oss på en av våre utflukter i fotsporene til våre oppdagelsesreisende forfedre.