en mann gjeter en flokk med reinsdyr
©Tromsø Arctic Reindeer

Tromsø Arctic Reindeer

Vi er en tradisjonell rensdyrfamilie som tilbyr autentisk samisk reindeeropplevelse med over 300 reinsdyr på leiren innen 30 minutters kjøring fra Tromsø.
Vi tilbyr en rekke turer, inkludert Reindeersledding, og du vil bli vert for lokale samiske reindeerhaggere som vil vise og lære deg om reindriftsherding og samisk kultur. Du kommer til å mate disse fantastiske dyrene og oppleve gleden av å være nær Rein, følelsen av å komme inn i et varmt lavvu (samisk telt) og gamme (samisk trehytte), luktene og smaker av tradisjonell samisk mat og lyden av tradisjonell joik.
Alle våre turer er familievennlige og passer for selv den yngste av barn og spedbarn. Alle barn under 6 år gratis. På våre turer tilbyr vi tradisjonell og deilig samisk mat og er glade for å imøtekomme spesielle matforespørsler som vegetarisk og glutenfri dietter.
Vi er alltid klare til å hjelpe så mye vi kan med noen begrensninger eller funksjonshemninger våre gjester må kanskje sørge for at alle våre gjester kan delta i alle aktiviteter. Vennligst sjekk nettsiden for mer informasjon om hver enkelt tur eller ta kontakt hvis du har spørsmål.