Dame på båttur i midnattssol
©Pukka Travels

Båtturer i Tromsø

Norge har en lang kystlinje og det er populært å reise langs Norge i båt. Tromsøya er omgitt av vann og her er det perfekt å dra på båtturer, enten om du ønske å leie kajakk, dra på eventyr i RIB båt, fiske eller kanskje du bare ønsker å se byen vår fra havet. 

Kajakk og RIB i Tromsø

Ta med venner og familie til Tromsø, og opplev byen fra sjøsiden. Å padle i kajakk under midnattssolen er en opplevelse for livet, og spennende både for voksne og barn. I Tromsø-regionen er det flere elver og vann hvor du kan leie kajakk og padle i stillhet midt i naturen. Om du ønsker mer action anbefaler vi deg å dra på RIB-tur rundt øyene utenfor Tromsø. Mange av RIB-turene kombinerer jakt på dyreliv, fuglekikking eller turer til kulturelle steder langs kysten. Se alle våre turer lengre ned på siden. 

Fisketur i Tromsø-regionen

Fisk din egen lunsj eller middag i fjordene rundt Tromsø. Torsk, steinbit, hyse og makrell er bare noe av fisken du finner i disse vannene. Våre leverandører tar deg med ut på dag eller kveldstid, og lærer deg mer enn gjerne alt de kan om fiske. Om du besøker Tromsø om sommeren kan du dra ut på havet i midnattssol, og om du kommer på vinteren vil du se nordlyset om du er heldig.

Laksefiske i Målselva er populært både for lokale og besøkende fra hele verden. De åpner for fiske i juni, men husk at du må ha fiskekort. 

Fjordcruise og seiling i Tromsø

Seil langs de arktiske fjorder og prøv å fiske, utforsk dyrelivet, eller lær deg å seile. Våre leverandører tilbyr et bredt spekter av fjordcruise og båt-aktiviteter sommer og vinter. Se på nordlyset mens du spiser deilig lokal mat på sjøen, eller slapp av i en jacuzzi midt på vannet. Lær mer om norsk kultur og livet langs den nordnorske kysten, eller seil inn i horisonten under midnattssolen om sommeren. Du kan bli med på alt fra korte dagsturer eller lengre turer på flere dager rundt om i Tromsø-regionen.
 

Utforsk alle våre båtturer her
Selected filters:
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>