People around bonfire watching the Northern Lights
©Explore the Arctic

Explore the Arctic

Små grupper - Store opplevelser. Våre kvalifiserte lokale guider gir unike og uforglemmelige opplevelser med en personlig touch. Vi har mer enn 10 års erfaring med aktiviteter i Tromsø. På våre turer lærer dere om området, historie og dyreliv. Vi låner ut klær og utstyr dere trenger. Vi tar profesjonelle bilder på turene og deler de med glede etterpå. På vår nordlystur og vinter fjord cruise serverer vi måltid med lokale spesialiteter (vi tilbyr også vegetar og veganske alternativ). 

Vår nordlystur er spesielt utformet for de som liker å jakte nordlyset, noe som ofte innebærer at vi kjører langt og kommer tilbake til byen sent. Belønningen er en god "success rate" for å finne klar himmel og oppleve nordlyset. Vi kjører i en moderne, varm og romslig minibuss. 

Delta på vårt vinter fjord cruise for å oppleve det naturskjønne landskapet, de imponderende fjordene, det varierte vinterlyset og det arktiske dyreliv utenfor spektakulære Kvaløya. 

Våre fisketurer går til områder rike på fisk utenfor vestkysten av Kvaløya. Dere bestemmer selv hvilken type fisk dere ønsker å fiske, og alt av utstyr inngår i prisen. Vi bruker kvalitetsutstyr fra Shimano.

På vårt Midnight Sun fjord cruise får dere oppleve den berømte midnattssolen, de imponerende fjordene, landskapet og dyrelivet utenfor Kvaløya. 

Vi kjører våre båtturer med en 10,5 m lang Kloster Patrol som er spesialbygd for sightseeing og fisketurer. Båten har walkaround dekk med 10 sitteplasser. I det oppvarmede styrhuset finnes ytterligere 10 sitteplasser, toppmoderne elektronikk og toalett. Båten er utstyrt med 2x300hk Yamaha motorer. Kloster Patrol er en av de sikreste båtene på det europeiske markedet og har gjennomgått tøffere tester enn noen andre båter i Norge.

Vi bruker kun lokale guider, sjåfører og skippere ettersom at ingenting slår lokal kunnskap. 

Let’s discover Northern Norway, let’s Explore the Arctic.