People around bonfire watching the Northern Lights
©Explore the Arctic

Explore the Arctic

Vi er en liten bedrift med 15 års erfaring i å organisere utendørsaktiviteter på Kvaløya og i Tromsø-området. Gjennom årene har vi utviklet og forbedret turene, i økende grad med fokus på høy kvalitet og personlig service for våre gjester. Vår erfaring og kunnskap om området er din garanti for en vellykket arktisk opplevelse! Å være i naturen er vår lidenskap og at fotografera dyr og spektakulære naturfenomener vår drivkraft. På alle turer legger vi vekt på å bringe våre gjester til gode steder for fotografering. I tilfelle du ikke er en erfaren fotograf selv, hjelper vi deg gjerne med innstillingene. Bilder tatt av oss under turen er inkludert i prisen. 

Vi tilbyr nordlysturer, fjordcruise og fisketurer. Under turene vil våre gjester lære om området, dets historie og dyreliv. Vi inkluderer kvalitetsklær og alt utstyr som trengs. 
Siden vi startet, har vi fokusert på at virksomheten vår skal bringe noe tilbake til det lille samfunnet vårt. Vi involverer lokale folk og små lokale bedrifter i det vi gjør, og etterlater så få spor som mulig. Uten vår vakre natur ville vi ikke gjøre det vi gjør, og vi vil formidle viktigheten av å ta vare på omgivelsene under våre turer.