CBIS 5865023
Humpback whale jumping up from the sea
Humpback whale and seagulls
Three humpback whales and seagulls
Orcas sticking their heads up from the water
CBIS 5865021
CBIS 5865019
CBIS 5865020

Den ultimate hvalsafari RIB-tur

Arctic Explorers

Denne turen utføres av Arctic Explorers. Marinbiologene har historisk sett aldri sett så mange hvaler som de siste årene rundt Troms fylke. Sjøen "koker" i blant av hvaler i det rene vannet rundt båten.
Bli med på Arctic Explorer's hvalsafari for å se de mest fascinerende dyrene planeten, med en av verdens mest fantastiske kystlinjer som bakgrunn. Du kan til og med se Nordlys i verdensklasse på samme besøk til Tromsø.

Vår Hvalsafari går mellom tidlig november og slutten av januar. Vi søker etter hvaler i noen av våre vakreste fjorder, spiser god mat og nyter omgivelsene, mens hvalene ofte svømmer rett ved siden av oss.

Vi følger alle retningslinjer for hvalsafari, utarbeidet av firskere. Alle våre skippere har deltatt på hvalsafari-kurs for å lære hvordan man guider på hvalsafari, på team med hvalen.

Du er velkommen til å bli med på vår helt nye RIB-båt for å se etter disse store dyrene. Det vil være i en liten og personlig gruppe som sammen kan oppleve det ville dyrelivet.

De siste sesongene var hvalene lokalisert på Skjervøy, og det er der vi har vår RIB båt, så lenge hvalene er der. Skjervøy er fire timers kjøring fra Tromsø, og vi må derfor starte kl. 06:00, og turen vil vare omentrent 12 timer inkludert kjøring.

Inkludert: guide, transport til RIB-båten (ca. 4 timer hver vei), baguette, flytedress, støvler, lue, balaclava, votter, ski-briller, kaffe og te
Ta med deg: varme klær til å ha under flytedressen
Varighet: ca. 12 timer
Antall deltakere: 2-12 (flere på buss for transport)
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 06:00 utenfor Scandic Ishavshotel

*Denne turen gjennomføres av oss eller av en av de andre turoperatørene vi har som partnere her, som har identiske turer. Vi vil velge den beste turneen som er tilgjengelig hvis vi ikke har plass.
Phone: +47486 02 238
Email: