person in a kayak
person holding a fish
to fresh water fish
person in a kayak
person in a kayak
person in a kayak

Fisketur med sit-on-top kajakk

Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. En unik sommeraktivitet som kombinerer fiske og kajakkpadling, på en trygg måte. Dette er en lavterskeltur, som ikke krever noen forhåndskunnskap.
Prøv sit-on-top fiskekajakk enten i ett ferskvann, en elv eller på fjorden. Vi velger plassen etter værforhold og ut fra det dere er mest interessert i å oppleve. Å padle omgitt av vakker nordnorsk natur er veldig avslappende. Det er en unik mulighet å se området fra en annen vinkel. Det er også mulig å komme nærmere sjøfugler og dyr med kajakk enn ellers. En flott opplevelse i seg selv.
Dette er en privattur for maksimum fire personer. Den passer ypperlig til et par, en liten familie, eller en vennegruppe. Større grupper på forespørsel.

Vi bruker sit-on-top fiskekajakker som er veldig stabile, enkle og trygge å bruke. Man trenger ikke noe erfaring fra verken å padle eller å fiske. Vi kommer alltid til å tilpasse turen etter deres nivå. Vi har to singelkajakker og en familiekajakk, hvor det er plass til to voksne og et lite barn.

I vår region kan man i hovedsak få torsk, hyse og sei på fjorden, og røye og ørret i elv og vann. Hvis vi får noe, tilbereder vi det på bålet til et nydelig måltid.

Turen våres starter fra Nordkjosbotn, en times kjøring med bil fra Tromsø. Det er mulig å ta rutebuss nummer 100 fra Tromsø til Nordkjosbotn, avgang hver dag kl. 10:30 fra Tromsø Prostneset Havneterminal. Vi møter dere på Nordkjosbotn busstasjon kl. 11:30. Vi kan også arrangere privattransport for en ekstrakostnad på 2000 kr, hvis ønskelig. Bussen tilbake til Tromsø går fra Nordkjosbotn kl. 18:45 med ankomst tilbake på Tromsø Prostneset Havneterminal kl. 19:50.

Ta gjerne kontakt hvis det er noe dere lurer på. Det er alltid mulig å tilpasse turen.
Det er også mulighet for overnattingstur med telt og badstue.

Inkludert:
Privat tur
Lokal guide
Lunsj, varme drikker og snacks
Transport fra Nordkjosbotn busstasjon til fjorden eller vannet
Opplæring i padling med kajakk og fiske
Alt av utstyr til aktivitetene
Bilder fra turen

Ta med deg: Varme klær. Bruk helst flere lag slik at man kan tilpasse i eventuelt skiftende vær. Ta også skifteklær med deg i tilfelle man blir våt.

Antall deltagere: 1-4. Større grupper etter forespørsel.
Vanskelighetsgrad: Etter gjestenes ønske og ferdighetsnivå

Avgangstid og sted: Ta buss nummer 100 (til Narvik) fra Tromsø Prostneset Havneterminal, avgang kl. 10:30 hver dag. Vi skal møte dere på Nordkjosbotn busstasjon kl. 11:30. Oppdatert informasjon om avgang er tilgjengelig på infoskjermer inne på Havneterminalen. Billetten koster ca. 100kr og er ikke inkludert i prisen. Den kan kjøpes enten i bussen eller i appen "Troms Billett".
Hvis du kommer med bil, møter vi dere på busstasjonen i Nordkjosbotn kl. 11:30.
Varighet: 7 timer

Pris: 3990 kr for to personer
4990 kr for tre personer
5990 kr for fire personer
Phone: 4747663447
Email: