Nordlystur

Greenlander

Denne turen utføres av Greenlander. Vår Mercedes Benz 4WD og 4WD Land Rover Defender er perfekt til kjøreturer i arktiske forhold. Vi tar deg til de beste stedene, og trygt hjem - et eventyr er garantert! Vi tar bare 8 eventyrere av gangen. Et liv, lev det.
Din guide vil bruke all den kunnskap og ferdigheter han har fått gjennom årene med guiding for å sørge for at du ser Aurora. Greenlander samarbeider med det lokale Metereologiske Instituttet, og holder stadig kontakt med andre guider som også er ute og jakter på nordlyset. Suksessraten de siste årene har vært 90% -100%. La oss dra!

Du vil få portrettbilder av høy kvalitet. Guiden har vært en profesjonell fotograf de siste 9 årene og, bruker steder som er bevisst valgte for å få fine bilder. Bilder fra turen sendes også fra Dropbox.

For mer informasjon, se vår hjemmeside:
www.greenlander.no/tours/northern-lights/


Inkludert: Varm hjemmelaget suppe, kjeks, varm drikke, varmekjeledress, varme sko, bål, nordlys-portrett, instruksjoner i hvordan ta bilder av nordlys, profesjonelle fotostativer, guide, henting og bringing til hotellet eller der du bor i Tromsø. Dersom du bor på AirBnB eller annen privat overnatting så hentes du utenfor Scandic Ishavshotel
NB! Ta med pass.

Avgangstid og sted:
15. september - 30. september: kl.18:50 foran hovedinngangen til ditt hotell
1. Oktober - 31. oktober: kl. 17:50 foran hovedinngangen til ditt hotell
1. november - 20. mars: kl. 17:30 foran hovedinngangen til ditt hotell
21. mars - 31. mars: kl. 18:50 foran hovedinngangen til ditt hotell

NB! Dersom du bor på AirBnB eller annen privat overnatting så hentes du utenfor Scandic Ishavshotel

Varighet: 6-9 timer
Antall deltakere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Lett

Vi henter deg fra hotellet eller der du bor.
Phone: +47401 93 055
Email: