Overnattseiling Pukka Travels

Pukka Travels

Pukka Travels tilrettelegger turer i Arktis for den moderne eventyreren. Vi tilbyr unike, personlige og miljøvennlige opplevelser for hver eneste gjest som ønsker å utforske sammen med oss. Fra arktiske safarier, nordlysturer, fisking, ski og seiling streber vi etter å vise gjestene våre den ekte arktiske skjønnheten i Tromsø, Lyngen og på Svalbard.

Om oss

Vår filosofi: Vi lover å fremme et miljø som tillater gjestene våre å bli så inspirert som mulig, uten å ofre den komfort og service som forventes når du reiser i tøffe, stadig skiftende forhold. For mange er dette en unik reise og vi ønsker å forsikre at gjestene våre reiser hjem med historier som kan bli gjenfortalt til kommende generasjoner. http://www.pukkatravels.com/pukka-philosophy-video-tromso (Philosophy Video)

Bærekraftig turisme: Med respekt for planeten vår har vi et sterkt fokus på å ikke forstyrre dyreliv i områdene der vi ferdes.

Vi kjører el-bil og seiler så lenge forholdene tillater det, og når dette ikke er mulig nøytraliserer vi karbonutslippet vårt gjennom et samarbeid med Chooose. For å forsikre et rent lokalmiljø, noe som er grunnlaget for vår drift, arrangerer vi større strandryddinger årlig.

Turene våre: Vi tilbyr en rekke turer, både på land og i vann! Fra fisketurer og seiling under nordlyset til våre mer aktive turer, for eksempel fjelltur med truger, tilrettelegger vi for alle aldre og aktivitetsnivåer. Vi imøtekommer alle diettforespørsler og tilbyr veganske, laktosefrie, og glutenfrie alternativer på våre turer.

Vi har åpent hver dag, bortsett fra 24. desember.

Kontakt

Pukka Travels
Phone: +47 993 71 010
E-mail: [email protected]
Web: https://www.pukkatravels.com/

Fin din opplevelse her

Snø kiting

Nybegynner Snøkite Kurs Tromsø

Denne turen utføres av Pukka Travels. Benytt anledningen til å prøve snowkiting i episk natur. Dette kurset passer perfe...