hotellet blandet inn med andre bygninger

Radisson Blu Hotel Tromsø

Radisson Blu Hotel i Tromsø ligger bare fire kilometer fra Langnes lufthavn og er et perfekt utgangspunkt for arktiske eventyr og opplevelser. Flybussen som kjører mellom byen og flyplassen stopper rett utenfor hotellet.

Om oss

Siden hotellet ligger i sentrum av byen, har du enkel atkomst til kulturattraksjoner, restauranter og butikker i nærheten. Samtidig kan du beundre den vakre utsikten over fjellene, skogene og fjordene rundt hotellet. Radisson Hotellet er et førsteklasses utgangspunkt for å se nordlyset på vinteren, bli med på en båttur eller nyte seine sommerkvelder under midnattssola.
Hotellets nyoppussede rom og suiter byr på nydelig utsikt over byen, Tromsøysundet og fjellene rundt. Start morgenen med en energigivende økt på treningssenteret vårt i 10. etasje. Nyt utsikten over fjordene mens du trener og slapp deretter av i badstuen.
Lad batteriene med en gratis super-frokostbuffé i Charly's Restaurant & Bar. Ved middagstider kan du dra tilbake til Charly's for å prøve nordnorske favoritter, alt fra reinsdyr til grillet tørrfisk, eller spise håndlaget pizza på Yonas Pizzeria. Ta en tur innom Rorbua pub hvis du vil hygge deg med litt livemusikk og koselig norsk innredning. Alt under ett og samme tak hos ditt favoritt Tromsøhotell. Hotellet har nyoppussede, moderne forretningsfasiliteter, og alle våre ti stilige møterom har gratis og rask Wi-Fi. Perfekt for styremøter, kurs, konferanser og banketter med opptil 600 mennesker.

hotellet blandet inn med andre bygninger
Charly's Lounge
utsikten fra et rom mot ishavskatedralen, bruen og båter
charly's spise sal
et standard rom
en gym med tredemøller og utsikt over fastlandet
junior suite
et rom dekorert for bankett
premium rom
inngangen til hotellet
hotell logoen på siden av bygget
rom dekorert med isbjørn og gammelt fiskedekorasjoner
en suite
tromsøsalen teater
tromsøsalen dekorert til selskap

Kontakt

E-post: [email protected]
Web: http://www.radissonblu.com/
Sjøgata 7 - 11, 9008 Tromsø

Memberships and certifications

Green Travel