Couple on deck
©Northern Yachting
jenter som sitter på dekk
©© Northern Yachting
mat blir tilberedt
©© Northern Yachting
kjøtt på ett fat
©© Northern Yachting
venner som skåler
©© Northern Yachting
fisk på kroken
©© Northern Yachting
en mann som fisker
©© Northern Yachting

Northern Yachting

Northern Yachting AS er en familiebasert bedrift, som opererer med base i hjerte av Tromsø. 
Med oss kan du komme tett på arktisk natur og det dyrelivet Nord-Norge har å by på, uten å sette fotspor eller påvirke dyrelivet. 

Northern Yachting AS tilbyr en rekke pakkereiser og aktiviteter ombord i vår eksklusive katamaran seilbåt: Sail og Hiike/Ski med profesjonell guide, Sail og SPA, Nordlys/Midnattsol safari, Hval safari, Dagstur, Sail og Elvefiske.

Dersom du er eventyrlysten, og ønsker en tur utenom det vanlige, tilbyr vi å ta gjestene med på Sail og Hike/Ski, hvor gjestene får mulighet å seile inn til fjellfoten til fjell du kun har ankomst til med båt. 

På disse turene bruker vi båten som base, og besøker fjell du ikke trudde eksisterte. Disse turene krever nøye planlegging, og vi bruker kun profesjonelle og sertifiserte guider. 

Vi opererer med flere destinasjoner, som Tromsø, Skjervøy, Lyngen, Senja og Lofoten. 

Dersom du ønsker å komme tett på naturen I stille og fredelige omgivelser, er det verdt å ta en titt på turene vi leverer. Er du usikker på hva du ønsker å gjøre av aktiviteter, så tilbyr Northern Yachting totalpakker. Vi vil da skreddersy en pakkereise hvor du vil få et flytende hotell til disposisjon og hvor vi tar deg med til flere destinasjoner hvor minneverdige aktiviteter er inkludert. 

Hos oss, kan du som gjest, føle deg ivaretatt på alle måter. Vårt motto: safety first, then pleasure.