grillhytte og nordlys
lavvu og nordlys
nordlys og basecamp
vaffelkaker
inn lavvuen

Aurora Safari Camps

Tromsø Safari

Denne turen utføres av Tromsø Safari. En lokal, bærekraftig og sosial nordlyssafari til våre Aurora Safari Camps.
Vi har private og trygge camper plassert i ulike områder for å dekke ulike værregimer. På hver camp er det en lokal vert, varme tilfluktsrom (lavvo eller annen bygning), toalett, varme vinterdresser, kamerastativ, benker utenfor samt bål (væravhengig). Systemet med camper er unikt for Tromsø Safari. Basert på vår erfaring, den mest oppdaterte værmeldingen og vindretning, velger vi den campen med de beste sjansene for klar himmel og derfor også de største sjansene for å oppleve nordlyset. Hvis været forandrer seg og skyene trekker inn, sjekker vi med vårt nettverk om det vil være bedre å flytte til et annet sted. Og hvis så, spiser og drikker vi ferdig før avreise for å lete etter klar himmel et annet sted. I slike tilfeller vil vi ferdes langs veiene i søket etter klarvær. Vårt fokus på denne turen er alltid å vise deg nordlyset!

Sesong: Daglig fra 22.oktober 2021 til 20.mars 2022.

Ekstra: Varm suppe (vegetaralternativ på forespørsel ved bestilling)Vi tilbyr varm suppe på campen. Vi serverer hjemmelagd suppe. Dette kan være reinsuppe eller fiskesuppe, samt et vegetaralternativ. Varm suppe bør bestilles senest 16.00 samme dag som turen finner sted. Dessverre kan vi ikke ta hånd om spesielle diettbehov.

Ta med: Varme klær og vintersko, lue, skjerf og votter

Inkludert: En kunnskapsrik og dedikert nordlysguide, Transport med komfortabel buss med toalett ombord, Vakkert nordlysvideo vist på bussen, Varm sjokolade, kaffe, te og lefse, Tilgang til kjøp av bilder fra turen via vår hjemmeside (velg "YOUR PHOTOS" på menybaren). Circa 20 varme kjeledresser for bruk under opphold på basestasjonen og circa10 kamerastativ til bruk under oppholdet på basestasjonen.

Varighet: 5-7 timer
Antall gjester: 2-45
Nivå: Lett. Passer for barn fra 4 år. Ikke tilpasset for rullestol.

Oppmøtetid og sted: kl. 18.15 på Radisson Blu Hotel
NB Vennligst sjekk inn ved vår salgsskranke på Radisson BLU hotel.

When can I book it?

24 jan 2022
Aurora Safari Camps 24 January 2022 - 18:30
25 jan 2022
Aurora Safari Camps 25 January 2022 - 18:30
26 jan 2022
Aurora Safari Camps 26 January 2022 - 18:30

Show 52 more occasions (of 150)

Address: Sjøgata 7, , 9259 Tromsø
Email: