People walking huskies in Northern Norwegian nature
©Tromsø Villmarkssenter
Dogsledding in snowy landscape with pink skies
©Tromsø Villmarkssenter / Victor Ganin
Man and woman kayaking in summer weather
©Tromsø Villmarkssenter / Victor de Coen
Woman and husky under the Northern Lights
©Tromsø Villmarkssenter

Tromsø Villmarkssenter

I over 30 år har den velkjente hundekjøreren Tove Sørensen åpnet hjemmet sitt. Sammen med familien har de dedikert livet til å utdanne gjester om Alaska huskyer, hundekjøring og arktisk natur igjennom bærekraftig utendørsaktiviteter. 

Vi gjør alt for å være en inkluderende vert - alle som deler vår lidenskap er velkommen. Alternativer for vegetarianere eller veganere gjelder i alle våre programmer.

Barna dine kan enten få nærkontakt med huskiene igjennom programmet valpetrening, eller sitte trygt i sleden kjørt av våre erfaringfulle guider. Barn 0-3 år er alltid gratis, og rabatter tilbys for barn, ungdom og studenter. 

Senteret er tilgjengelig for personer i rullestol, og spesielt hundesledekjøring - hvor du sitter i sleden - fungerer godt for personer med funksjonshemninger. Området kan være litt vanskelig å manøvrere seg i - spesielt når det er mye snø. Ta gjerne med en hjelper om nødvendig! Vanlig busstransport krever at du selv kommer deg om bord, men vi kan selvfølgelig organisere transport på forespørsel.
Ta kontakt hvis du planlegger et besøk så skreddersyr vi turen til dine ønsker. 

Du vil ikke bare oppleve alt vi elsker med vårt hjem, men oppdage en særegen kontakt med Arktisk. Røm fra all stress og lær deg å kjøre eget hundespann, padle kajakk under midnattsolen eller ta en vandretur med firbeinte venner.

Tromsø Villmarkssenter er ditt hjem i villmarka!