People paying tribute to the Northern lights on the sky
Northern lights over snow, moonlight in the background
Northern lights above mountains
Northern Lights above mountains and sea

Det dansende lyset

Roy Sætre Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. Opplev nordlyset med Roy Sætre. Han har over 10 års erfaring med nordlysguiding. Hovedmålet for turen er å finne klar himmel, et fint plass å vente på nordlyset og ha det koselig med gjestene rundt bålet.
Nordlystur med en lokal, erfaren nordlysguide, Roy. Turen går fra kyst til innlandet avhengig av været. Turen går gjennom fjell og fjord når vi prøver å gjøre våres beste for å finne klar himmel og et fint sted hvor vi kan nyte naturen mens vi venter på nordlyset. Vi kan sette oss på reinskinnene rundt bålet, grille og smake på lokale spesialiteter. Og bare kose oss med å være i naturen og møte nye mennesker. Guiden gjør sitt beste for at du skal trives og ha gode minner fra turen.

Fotografering vil være i midtpunktet i denne turen. Nordlysguiden våres, Roy, har ti års erfaring i nordlysguiding, og vil gjerne dele kunnskap meg deg og gi deg tips. Vi har med oss utstyr til å ta 360 bilder og nordlysfillmer i 4k også, hvis forholdene er gode nok.

For tøffere nordlysturer ta kontakt på www.arctictrip.no

Inkludert: Transport og guide, vinterkjeledress, vintersko, lue, votter, sjokolade, nøtter, kjeks, varme drikker, grilling på bål, bilder (rå og jpeg) og eventuelle video fra turen. Fotostativ er tilgjengelig på forespørsel.
Ta med deg: Husk å ta med pass i tilfelle vi må krysse grensen til Finland.
Varighet: 6 til 9 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 17:00 fra Grønnegata 35 (Comfort Hotel Xpress)

Phone: +4747663447
Email: