St.Elisabeth
St.Elisabeth
St.Elisabeth
St.Elisabeth

Enter St. Elisabeth Hotel

Enter St. Elisabeth Hotel ligger tilbaketrukket i stille og rolige omgivelser – med kun 10 minutters gange fra Tromsøs pulserende liv.
Hotellet har 24 tradisjonelle hotellrom, og hyggelig felles oppholdsområde med gratis kaffe og te. Minikjøkken til gjesters disposisjon for de som ønsker å varme seg et enkelt måltid.
Det er mulig å kjøpe en deilig frokostpose som inneholder fersk smurt baguett, juice, yoghurt og frukt for en fin pris. Denne kan nytes i fellesområder, på rommet eller tas med som en god og sunn start på dagen. Et utvalg kioskvarer vil alltid være tilgjengelig i vår resepsjon.
Hotellets gjester kan fritt benytte vårt oppvarmede svømmebasseng på gitte tidspunkter. Dette gjelder tirsdager 16-20, fredager 14-20, lørdager og søndager 09-16. Bassenget er stengt juli- medio august. Ta kontakt direkte med resepsjonen for oppdatert informasjon.

Gjester kan også benytte Actics treningsfasiliteter i samme bygg.
Enter St. Elisabeth Hotel har to gode møterom/ selskapslokaler; Barsel og Operasjonsstuen. Her kan vi legge til rette for møter, konferanser, kurs og selskaper. Ta direkte kontakt med resepsjonen for tilgjengelighet og pris.

Hotellet har familierom, som er perfekte for familier som reiser med små barn. Hotellet har heis til alle etasjer, og enkelte rom er tilrettelagte for gjester med funksjonsutfordringer.

Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter til en redusert pris for våre gjester, både i nærliggende garasjeanlegg og utenfor bygningen. Vi på hotellet hjelper deg selvsagt med gode anbefalinger til både opplevelser, spisesteder og andre aktiviteter i Tromsø og omegn.

Velkommen til oss!


Address: Mellomveien 50, 9007 Tromsø
Email: