Fatbike og elektrisk fatbike

"Frigjør tankene dine, og erfaringene skal følge". Sykkel for oppdagere. Snø og gjørme er ingen problem med denne sykkelen! Du kan leie sykler i Tromsø fra Tromsø Outdoor Aktivitet og Utleiesenter i Sjøgata 14.

Generell informasjon

Ved utleie av sykkelen, må det betales et depositum på NOK 3000. Tromsø Outdoor tilbyr ikke forsikring på utleid utstyr eller brukeren.

Inkludert i utleieprisen: hjelm, sykkellås, reparasjonssett med lappesaker , nødvendige nøkler for justeringer, en ekstra slange, pumpe, lys montert på hjelmen og refleksvest.

Klikk her for mer informasjon og bestilling.

Fasiliteter

  • Miljøsertifisert bedrift
  • Miljøfyrtårn

Om Tromsø Outdoor

Drevet av lidenskap for vårt sted og naturen, drevet av lidenskap for friluftsliv.

Tromsø Outdoor fokuserer på høykvalitetsutstyr, lokal utvikling, godt arbeidsmiljø, profesjonell rådgivning, venner og familie, samt å prøve nye ting. Vi følger vår lidenskap og deler vår livstil med våre gjester! Vår spesialitet er guiding i friluftsliv.


I 2021 ble vi i tillegg Miljøfyrtårn sertifisert. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn og er et anerkjent verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling.Fra juni til september arrangerer vi guidede el-sykkelturer, mens i november til april har vi guidede turer på truger og langrenn, samt holder introduksjoner til randonee skiturer. Guidingen foregår i mindre grupper og vi anser våre aktiviteter som mangfoldige hvor alle kan finne en aktivitet som passer deres erfaringer, evner og ønsker.De mer erfarne som vil utforske villere natur kan bli med på våre guidede trugeturer på Kvaløya, mens familier med barn eller de som bare ønsker noe roligere kan velge vår guidede trugeturer på Tromsøya. For de som ønsker å lære å stå på ski kan vi tilby våre nybegynnerkurs for langrenn. Om sommeren inviterer vi våre gjester til å utforske Tromsø med våre el-sykler.Vi kan tilby skreddersydde aktiviteter for grupper ved forespørsel.Dersom en foretrekker å utforske området vårt på egenhånd, kan vi ved Tromsø Outdoors aktivitets- og utleiesenter hjelpe deg med å planlegge aktiviteter og ordne utstyr.Tromsø Outdoor utleiesenter kan tilby leie av:
  • over 200 sykler

  • vinterklær og fottøy

  • randonee ski og splitboard

  • skredutstyr

  • langrennsskitrugerfotostativ, hodelykter, reinsdyrkinnturutstyrfatbikes, el-sykler og vintersykler med piggdekk.For å planlegge din reise til Tromsø, besøk oss på www.tromsooutdoor.no for tips og inspirasjon til turer på sykkel, ski, truger, splitboarding, samt til campingturer i vår region.


Åpningstider

Åpningstider på vårt Aktivitets og utleiesenter i Sjøgata 14, Tromsø sentrum:
Vennligst sjekk oppdaterte åpningstider på vår webside.
Tromsø Outdoor
Sjøgata 14, 9008 Tromsø