Hamn i Senja

En idyll langs Nasjonal turistvei
På Senja, ca 3 t. kjøretur fra Tromsø gjennom et spektakulært landskap, finner du en idyllisk resort med høy standard overnattingsmuligheter, og med perfekt utsikt til både midnattssol og nordlys.
Alt fra enklere økonomirom til fullt utstyrte leiligheter, suiter og helt unike Aurora rom med uslåelig fjordutsikt og et helt spesielt interiør.

Hamn i Senja er sted med avslappende atmosfære og hyggelig service. Rett og slett et godt sted bare å være, og som du vil lengte tilbake til.

Servering
Storbrygga Spiseri byr på storslått utsikt mens du kan nyte lokal mat. Vegetarmenyer tilgjengelig, og vi serverer allergitilpassede menyer på forespørsel. Tilgjengelighet for rullestol. Trivelig uteservering på hovedkaia om sommeren.

Gode opplevelser i arktisk natur
Benytt deg av et av våre mange tilbud.
Øya er et eldorado av flotte turmuligheter som passer for alle nivåer – bestill gjerne en glad og kunnskapsrik guide hos oss.

Vi kan også tilby bl.a. kajakker med fullt utstyr, båter, truger og vinterbekledning for utleie, samt organiserte turer på forespørsel.

Et besøk i en av våre 4 utendørs hot tuber med panoramautsikt over fjord, fjell og til nordlys og midnattssol er et must ikledd våre stilige badedrakter.

Og for deg som er glad i fotografering eller trenger insta-vennlige motiver - det er helt umulig å ikke ta gode og spennende bilder på vakre Senja!

Hvordan kommer du hit?
Transport med egen bil
Veiforbindelse til Senja hele året via FV 86. I tillegg kan du benytte sommerbilferger nordover mot Brensholmen/Tromsø og sørover mot Andenes/Lofoten fra en gang i april/mai til begynnelsen av September.

Med fly og bil
Nærmeste flyplass er Bardufoss og Tromsø med direktefly til/fra Oslo (ca 1,5 t). Videre er det ca 1,5 kjøring fra Bardufoss og ca 3 t fra Tromsø til Hamn.
Tromsø lufthavn har i tillegg flere direkteruter til andre skandinaviske og europeiske flyplasser
Vi henter og bringer til/fra flyplasser ved behov mot avtalt pris.

Hurtigbåt/hurtigrute og bil
I tillegg kan hurtigbåt benyttes mellom Tromsø og Harstad med stopp på Finnsnes, hvor du kan leie bil eller vi kan besørge transport til eller fra. Hurtigbåten kjører 2-4 turer pr dag.
Hurtigruten ankommer også Finnsnes hver dag kl. 11, og har avreise 1130 på nordgående rute.

Foto: Kjetil Hanssen / www.tromsofotostudio.no
Address: Hamnveien 1145, 9385 Skaland
Phone: +47400 20 005
Email: