Whale tale fin
Whale tale fin
To persons enjoying the view from the boat
Whales

Hvalsafari med hvalgaranti

Rødne Fjord Cruise

Denne turen utføres av Rødne Fjord Cruise. Opplev hval og spekkhoggere i den magiske blå skumringen av Polarnatten om bord på MS Rygerdronningen, en av Norges nyeste, største og mest komfortable sightseeingbåter.
Vi legger ut fra Tromsø tidlig om morgenen, på jakt etter knølhval og spekkhoggere. MS Rygerdronningen, en av Norges nyeste, største og mest komfortable sightseeingbåter tar oss med ut til stedene hvor disse yndefulle kjempene kommer på jakt etter sild. Du kan oppleve hvalen gjennom panoramavinduer fra den romslige og komfortable salongen, og deretter gå ut i den skarpe, arktiske luften på dekk for å komme enda tettere på hvalen.

Tromsø ligger ca 350 kilometer nord for polarsirkelen, og selv om solen ikke står opp i perioden 27. november til 15. januar, er det fortsatt timer med magisk, blå skumring deler av dagen. Båtturen gjennom det fantastiske fjordlandskapet er en bonus.

MS Rygerdronningen er en perfekt båt for å oppleve hvalsafari i det kalde og fjerne nord. Den spesielle konstruksjonen gjør båten stabil selv i grov sjø, og den er hurtig; med en toppfart på nesten 20 knop kan vi raskt nå ut til hvalene. Båten har kiosk om bord hvor man kan kjøpe mat, snacks og varme og kalde drikker.

Det er ingen garanti for å se hval, men vårt erfarne mannskap vil gjøre alt de kan for at du skal få oppleve dem. Om du ikke får oppleve knølhval eller spekkhoggere på turen, fortvil ikke: vi gir deg muligheten for å være med på neste tilgjengelige hvalsafari med oss – helt gratis. Garantien kan kun benyttes en gang.

Turens varighet avhenger av hvor hvalen befinner seg, og kan derfor variere noe.


Inkludert: Guidet rundtur på jakt etter spekkhoggere og knølhval, om bord på en av Norges nyeste, største og mest komfortable sightseeingbåter. Norsk og engelsktalende guide. Gratis wifi. Mat og drikke kan kjøpes om bord.
Ta med deg: Varme klær beregnet for å være ute i Polarnatten: varm jakke, lue og hansker/votter. Husk kamera.

Avgangstid og sted: Daglig (unntatt tirsdager) kl. 08:30. Oppmøte senest kl 08:10 på kaien ved Nerstranda kjøpesenter.
Varighet: 8 timer.
Vanskelighetsgrad: Lett/for alle
Antall deltakere: 6 – 150 gjester

Merk: ved bestilling av ledsagerbillett må ledsagerbevis fremvises om bord, dette er i henhold til våre rutiner.

When can I book it?

06 dec 2022
Hvalsafari med hvalgaranti 06 December 2022
07 dec 2022
Hvalsafari med hvalgaranti 07 December 2022
08 dec 2022
Hvalsafari med hvalgaranti 08 December 2022

Show 52 more occasions (of 58)

Email: