moderne katamaran, MS Rygerdronningen, perfekt for komfortable cruise Lysefjorden RØDNE

Rødne Fjord Cruise

Den arktiske vinteren er magisk. Knølhval, disse yndefulle kjempene, kjent for sitt fantastiske brudd når de sprenger rett opp av havet i den magiske blå skumringen. Spekkhoggere som glir gjennom det iskalde vannet. Det mystiske nordlyset som danser på himmelen i Polarnattens mørke. Det er mye å glede seg til.

Om oss

Om bord i vår romslige og moderne katamaran, MS Rygerdronningen, føler du deg som en ekte arktisk oppdagelsesreisende. Denne båten er perfekt for arktiske opplevelser i det kalde nord. Den spesielle konstruksjonen med to skrog gjør båten stabil selv i grov sjø, og den er hurtig; med en toppfart på nesten 20 knop kan vi raskt nå ut til hvalene og nordlyset. Du kan nyte opplevelsene gjennom panoramavinduer fra den romslige og komfortable salongen, og deretter gå ut i den skarpe, arktiske luften på dekk for å komme enda tettere på naturen. Våre flinke og engasjerte lokale guider forteller deg om alt det spennende du får se på norsk og engelsk.

Opplev hval og spekkhoggere i den magiske blå skumringen av Polarnatten. Om kvelden kan du bli med oss på jakten etter det mystiske, fascinerende nordlyset ombord på vår moderne sightseeing-katamaran som raskt og komfortabelt tar oss vekk fra “lysforurensningen” i Tromsø.

Både hvalene og de uforglemmelige lysshowene er naturlige hendelser som vi ikke kan bestille på forhånd. Det er ingen garanti for å se hval eller nordlyset, men vårt erfarne mannskap vil gjøre alt de kan for at du skal få oppleve det. Og om du ikke får oppleve hval eller nordlys på turen din, fortvil ikke: vi gir deg muligheten for å være med på neste tilgjengelige hvalsafari eller nordlyssafari med oss – helt gratis.

Rødne er Norges største familieeide hurtigbåtrederi, og har over 60 års erfaring med å vise frem Norges fantastiske fjorder. En av våre verdier er “respekt”. Det betyr også respekt for naturen og våre omgivelser. For oss er det viktig å ta vare på miljøet slik at kommende generasjoner også får opplevelse vår vakre uberørte natur. Vi er stolte av å være sertifisert som bærekraftig reisearrangør under de strenge kriteriene som er satt av Stiftelsen Norsk Miljøfyrtårn.

Kontakt

Rødne Fjord Cruise
Phone: +47 518 95 270
E-mail: [email protected]
Web: https://rodne.no/

Finn din opplevelse her

Fotograf tar bilde av et par på dekk av en båt

Arktisk Fjordcruise fra Tromsø

Dette enestående fjordcruiset fra Tromsø tar deg med på oppdagelsesferd gjennom spektakulære fjorder, sjarmerende landsb...

Båt på vannet

Hval og arktisk safari

Bli med på en spennende hvalsafari i storslått arktisk natur! Opplev det spektakulære skuet av knølhval og spekkhoggere ...

Nordlys over hav og fjell

Nordlysjakt

Tromsø er det perfekte stedet å oppleve det fascinerende og sagnomsuste nordlyset!