ungdomsmusikklag

Kultur og underholdning

Arktisk Filharmoni: Verdens nordligste profesjonelle orkesterinstitusjon. De setter opp ca. 200 forestillinger og konserter årlig. Bli med på konsert og nyt en fantastisk musikkopplevelse. Det er også mulig å avtale besøk, åpent hus, eller andre ordninger for klassen.

Aurora Kino: Besøk Nord-Norges største og mest besøkte kino. De har vist mange filmer til Tromsø folk og tilreisende. Tromsø Internasjonal Filmfestival bruker også kinoen som hovedkino i tillegg til Verdensteatret.

ByBowling er en bowlinghall midt i Tromsø sentrum. De har også biljard og shuffle board. De serverer mat, drikke og snacks til de som ønsker det.

Tromsøbadet kan gi deg mange forskjellige badeopplevelser. Finn roen og varmen i velværeavdelingen og prøv den finske saunaen, hetegrotta, eller ta en tur i dampbadstua. Nyt den fantastiske utsikten mot fjellene på Kvaløya fra utendørsbassenget.

Verdensteater er Nord-Europas eldste kino som fortsatt er i drift. Kinosalen ble opprinnelig bygd for stumfilmvisninger, og kinoen ble åpnet 4. juni 1916.