Lauklines in spring
midnight sun boat trip
two beds in a room
two beds room
kitchen
Lauklines in summer
Lauklines in winter
bikes on the property
bike tour
Lauklines in winter
northern lights over the cabins
guest with a big fish on a fishing trip
guest with big cod on a fishing trip
northern lights over Håja mountain close by Lauklines
dog sledding
Lauklines in summer
Lauklines in winter
Lauklines in winter
guests on a fjord and fishing trip
common area in a cabin
person out on the water with a SUP board
food
food
cake and coffee

Lauklines

Lauklines ligger på Kvaløya, kun 30 min kjøretur fra Tromsø flyplass og de tilbyr transport for den som trenger det enten fra flyplass eller ønsket sted i Tromsø sentrum.
Det er definitivt et personlig, innbydende og imøtekommende feriested og base for deg som søker en aktiv ferieopplevelse utenfor byen eller bare ønsker å slappe av i rolige og naturskjønne omgivelser. Her får du virkelig nyte ren natur med personlig gjestfrihet og service.
Hanna og Andreas har med sin familie og stab utviklet Lauklines til et velrennomert feriesenter. Det flotte handelsstedet ble etablert i 1920 som fiskemottak med landhandel og har siden 1999 vært drevet som feriesenter. Bygningene har blitt renovert og regelmessig vedlikeholdt så det er en meget god standard både på overnattingfasiliteter og likeledes på de aktiviteter og opplevelser som tilbys gjestene fra deres mange samarbeidspartnere.

Overnatting tilbys i 6 moderne rorbuer(hytter) som ligger like ved vannkanten. Rorbuene er fullt utstyrt for inntil 6 personer. Man deler ikke rorbu med andre, så pris for rorbu pr. natt er i henhold til hvor mange personer man er.

Resepsjon er åpen og bemannet hver dag for å bistå deg med tips og råd for ulike opplevelser og aktiviteter du kan bli med på. Tilbyr båtutleie, fiskeutstyr, sykler, truger, trøbiler, spark, badstu etc
De har også bil for korttidsutleie for de som ønsker en kortere rundtur med bil for å utforske Kvaløya eller bare trenger å kjøpe inn litt flere dagligvarer under oppholdet. Nærmeste supermarked er 20 km avgårde og har et rikholdig utvalg av lokale spesialiteter som definitivt er verd en smak.

Flere lokale tilbydere av guidede turer tilbyr henting på Lauklines. Trenger du annen skyss til noe er det bare å kontakte resepsjon så bistår de med kontakt til lokal taxi.

Opplev fjellvandring, havfiske, midnattsol, nordlysjakt,hundesledeturer,kajakkturer, fjordcruise både sommer og vinter, toppturer på ski, sykkeltur langs lite trafikkerte veier eller hva med trøbiltur for hele familien bare for å nevne noe.

Skap gode ferieminner ved å oppleve den mektige nord-norske natur og kultur sammen med ekte gjestfrihet!
Address: Vasstrandvegen 580, 9108 Kvaløya
Email: