rorbuene i vakkert område

Lauklines

Lauklines ligger på Kvaløya, kun 30 min kjøretur fra Tromsø flyplass og de tilbyr transport for den som trenger det enten fra flyplass eller ønsket sted i Tromsø sentrum.
Det er definitivt et personlig, innbydende og imøtekommende feriested og base for deg som søker en aktiv ferieopplevelse utenfor byen eller bare ønsker å slappe av i rolige og naturskjønne omgivelser. Her får du virkelig nyte ren natur med personlig gjestfrihet og service.

Om oss

Hanna og Andreas har med sin familie og stab utviklet Lauklines til et velrennomert feriesenter. Det flotte handelsstedet ble etablert i 1920 som fiskemottak med landhandel og har siden 1999 vært drevet som feriesenter. Bygningene har blitt renovert og regelmessig vedlikeholdt, seinest 2022/2023 så det er en meget god standard både på overnattingfasiliteter og likeledes på de aktiviteter og opplevelser som tilbys gjestene fra deres mange samarbeidspartnere.

Overnatting tilbys i 4 høgstandard rorbuer(hytter) og 2 premium rorbuer, som ligger like ved vannkanten. Rorbuene er fullt utstyrt for inntil 6 personer. Man deler ikke rorbu med andre, så pris for rorbu pr. natt er i henhold til hvor mange personer man er.

Resepsjon er åpen og bemannet hver dag for å bistå deg med tips og råd for ulike opplevelser og aktiviteter du kan bli med på. Tilbyr fiskeutstyr, sykler, truger, trøbiler, spark, badstu etc.
Nærmeste supermarked er 20 km av gårde og har et rikholdig utvalg av lokale spesialiteter som definitivt er verd en smak.
Flere lokale tilbydere av guidede turer tilbyr henting på Lauklines. Trenger du annen skyss til noe er det bare å kontakte resepsjon så bistår de med kontakt til lokal taxi.

Opplev havfiske med charterbåt, fjellvandring, , midnattsol, nordlysjakt, hundesledeturer, kajakkturer, fjordcruise både sommer og vinter, toppturer på ski, sykkeltur langs lite trafikkerte veier eller hva med trøbiltur for hele familien bare for å nevne noe.

Skap gode ferieminner ved å oppleve den mektige nord-norske natur og kultur sammen med ekte gjestfrihet!

rorbuene i vakkert område
midnattssol på båttur
bilde av rorbuer nede ved fjorden om vinteren
Lauklines om vinteren
nordlys over rorbuer
gjest med steinbit på fisketur
hundesledetur
Lauklines om sommeren
rorbu
mat
mat
kaffe og kake
Båten
Nordlys
Interiør av rommet
Interiør av innsiden
innsiden av rommet
Nordlys
Badstu

Kontakt

Phone: +4799 79 40 49
E-post: [email protected]
Web: http://www.lauklines.no
Vasstrandvegen 580, 9108 Kvaløya