CBIS 6689541
Northern Lights over mountains
Northern lights
CBIS 6689540
CBIS 6689542

Nordlys i en liten gruppe

Aurora Borealis

Denne turen utføres av Aurora Borealis Tromsø AS. Velkommen til nordlys (Aurora Borealis) jakt designet for folk som foretrekker mindre grupper og mer personlig service.
Denne utflukten går fra Tromsø sentrum, men hvilken retning vi kjører avhenger av den siste værmeldingen.
For å oppleve nordlyset (Aurora Borealis), er det viktigste vi søker etter klar himmel langt borte fra byens sterke lys. Noen ganger kjører vi ut til kysten, noen ganger innover og andre ganger opp til den finske grensen. Vi tar den endelige beslutningen så sent som mulig for å maksimere det du kom for - å se de maistetiske nordlyset (Aurora Borealis) danse på himmelen. Når vi finner det perfekte stedet, parkerer vi minibussen og venter på at nordlyset (Aurora Borealis) skal vises. I mellomtiden hjelper vi deg med å justere kameraet slik at du kan ta gode bilder av nordlyset (Aurora Borealis). Vi serverer også varm drikke og kjeks mens vi holder øye med himmelen.
På denne eksklusive utflukten er maksimal gruppestørrelse 16 gjester. Dette gir en mer avslappende opplevelse borte fra folkemengdene, og du vil ha god tid til å snakke med guiden og stille spørsmål du måtte ha.
Å se nordlyset (Aurora Borealis) for første gang er en magisk opplevelse du vil huske resten av livet. Guiden vil ta høyoppløselige bilder av nordlyset, som vil bli delt gratis ut etter turneen.
Siden nordlyset (Aurora Borealis) er et naturlig fenomen, kan vi ikke tilby noen garantier. Men gitt fra vår erfaring er de fleste av turene våre vellykkede. Vi ser frem til at du blir med oss og opplever spenningen for deg selv!

Inkludert: Transport, guiding på engelsk/norsk, varm drikke, kjeks, en varm termisk dress og gratis høyoppløselige bilder fra jakten via dropbox – både naturbilder og auroraportrett.
Ta med deg: Varme klær etter værforhold
Avgangstid og sted: 19:30 inne i/utenfor Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2, i sentrum av Tromsø (Vær oppmerksom på at før turen kan gjester vente inne i butikken og bruke toalettfasilitetene)
Varighet: ca. 5 timer
Antall deltakere: 1-16
Vanskelighetsgrad: Veldig lett
Phone: 4795721007
Email: