Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus
Northern Lights Chase by Bus

Nordlysjakt med buss

Destination Tromsø

Denne turen utføres av Destination Tromsø. Norge er en av de beste plassene for å oppleve nordlyset på grunn av den geografiske lokasjonen. Bli med oss på nordlysjakt med en 2.5 timers kjøretur bort fra byen, der vi unnslipper lysforurensing og finner skyfri himmel. Dette er den perfekte kombinasjonen for komfort, natur, godt selskap og lidenskap for dette naturfenomenet.
På denne turen blir du hentet av en stor buss i sentrum og tatt med til den beste plassen for å se nordlyset. Her er det mørkt og lite skyer som forstyrrer opplevelsen din. Når vi finner skyfri himmel, blir det servert varm drikke med kjeks, mens vi venter på nordlyset. En profesjonell guide vil være til stede under hele turen og sørger for at du er så komfortabel og varm som mulig. Ombord på bussen er det både Wi-Fi og toalett. Hvis vi er heldig og nordlyset viser seg, kan guiden ta portrettbilder som du får tilsendt etter turen.

Formålet med denne budsjettvennlige turen er å tilby gjester en nordlyssafari uten å sprenge lommeboken. Våre guider er profesjonelle med stor kunnskap om nordlyset. Vi kan dessverre ikke garantere nordlysobservasjon, siden nordlyset er et naturlig fenomen. Uansett lover vi at vi skal bruke all vår erfaring til å maksimere sjansen for å oppleve nordlyset.

Obs! Det er ingen tilbakebetaling hvis nordlyset ikke viser seg, men du får muligheten til å bestille en ny tur til halv pris.

Ta med: Vi anbefaler våre gjester å kle seg godt med varmt ullundertøy og dunjakke. Vi anbefaler deg også å bruke lue, votter, skjerf og varme sokker.

Inkludert:
Aurora sightseeing med buss (wi-fi og toalett om bord)
1 engelsktalende guide per 20 gjester
Varm drikke og kjeks
Digitale Aurora-portrettfotografier
50% rabatt på neste tur hvis vi ikke ser Aurora på turen din (ingen refusjon)

Avgangstid: kl. 18.00
Siste møtetid og sted: 15 minutter før avgang, utenfor Magic Ice Bar, Kaigata 4 (17.45)
Varighet: 6 - 8 timer
Vanskelighetsgrad: veldig lett
Antall deltakere: 2 – 48

When can I book it?

01 nov 2022
Nordlysjakt med buss 01 November 2022
02 nov 2022
Nordlysjakt med buss 02 November 2022
03 nov 2022
Nordlysjakt med buss 03 November 2022

Show 96 more occasions (of 151)