Northern lights above mountains and sea
Man and woman inside of the catamaran
Northern lights
Northern lights

Nordlyssafari

Rødne Fjord Cruise

Denne turen utføres av Rødne Fjord Cruise.
Tromsø er det perfekte stedet å oppleve det fascinerende og sagnomsuste nordlyset!
For å få en best mulig opplevelse av det magiske nordlyset, er det viktig å ikke være omgitt av byens lys. Med vår romslige og komfortable katamaran, MS Rygerdronningen, kommer du deg raskt bort fra den arktiske hovedstadens lys og kan nyte den unike opplevelsen av Aurora Borealis der hun danser i polarnattens mørke. Med på turen har vi en kunnskapsrik guide som forteller oss alt vi vil vite om dette spektakulære naturfenomenet – og mer til!

Fikk du ikke oppleve nordlyset? Fortvil ikke! Vi garanterer en ny mulighet! Vårt erfarne mannskap vil gjøre alt de kan for at du skal få oppleve nordlys på turen. Dersom du ikke skulle oppleve dette fascinerende naturfenomenet, gir vi deg en gratisbillett til vår neste tilgjengelige nordlyssafari.

Om båten: MS Rygerdronningen er som skapt for å jakte på nordlyset. Om bord på vår moderne sightseeing-katamaran kan du holde utkikk etter vakre Aurora Borealis fra vår luksuriøse og varme salong med panoramavinduer. Dersom du ønsker å ta en nærmere titt på det nydelige lysshowet, kan du ta turen ut på våre romslige soldekk i den klare polarnatten. Kiosken om bord byr på et stort utvalg av smakfulle bakervarer, varme og kalde drikker og en nydelig suppe du kan varme deg på.

Fasiliteter om bord på MS Rygerdronningen:
- Panoramavinduer
- Romslige soldekk
- Kiosk med et stort utvalg av varme og kalde drikker, snacks og mat
- Ladepunkter
- Rullestolvennlig
- Toaletter

Bærekraftig nordlyssafari: En av Rødnes viktigste verdier, er “respekt”. Det inkluderer respekt for naturen og omgivelsene våre. For oss er det viktig å ta vare på miljøet slik at kommende generasjoner også får oppleve vår vakre uberørte natur. Vi er stolte av å være sertifisert som bærekraftig reisearrangør under de strenge kriteriene som er satt av Stiftelsen Norsk Miljøfyrtårn.

Inkludert: Fjordcruise om bord på en stillegående, stabil og miljøvennlig katamaran, ny gratisbillett, kunnskapsrik guide som snakker norsk og engelsk, gratis kaffe eller te, varm og romslig salong med komfortable skinnseter, gratis WiFi.

Ta med deg: Varme klær beregnet for å være ute i Polarnatten: varm jakke, lue og hansker/votter. Kamera.

Avgangstid og sted: Onsdag, fredag og søndag kl. 21:00. Oppmøte senest kl 20:40 på kaien ved Nerstranda kjøpesenter.
Varighet: 2,5 timer
Vanskelighetsgrad: Lett/for alle
Antall deltakere: 1-200 gjester. Garantert avgang.

Merk: ved bestilling av ledsagerbillett må ledsagerbevis fremvises om bord, dette er i henhold til våre rutiner.

When can I book it?

29 jan 2023
Nordlyssafari 29 January 2023
30 jan 2023
Nordlyssafari 30 January 2023
Email: