Camp Solbergfjord

Camp Solbergfjord er en familiedrevet bedrift i Dyrøy kommune. Bedriften er tuftet på kjærlighet til ekte natur- og kulturopplevelser i landskapet rundt Finnlandsnes, som er rikt på historikk og kulturminner. Det gamle handelsstedets historie er bakteppe for campingplassen og de fem moderne rorbuene som i dag pryder sjøkanten på Finnlandsnes. 

Om oss

Camp Solbergfjord er et helårs reiselivsanlegg i naturskjønne omgivelser som ligger flott til med sol hele døgnet og utsikt mot Senja, samtidig er det lunt og fine forhold for å dra på havet. Til den maritime delen av virksomheten har Camp Solbergfjord fem 20-fots båter, molo med båtplasser og kort vei til nydelige sandstrender og bademuligheter. 

Finnlandsneset ligger frodig til, våren kommer tidlig på den solvendte landtungen. En relativ lang sommersesong kan fylles med vandring, havfiske, ferskvannsfiske, kajakkpadling, turer med guide, kultur- og naturopplevelser. Campen er omgitt av fjell med merkede stier for vandring, eller mer krevende toppturer for de som ønsker det.

Camp Solbergfjord legger også opp til helårsdrift med vinterturisme, hundesledekjøring, ski- og fotturer, nordlysguiding og stemningsfull utsikt. 

Et par hundre meter unna ligger en stor marina med gjestehavn, søndagskafeen «Bølgen» som er åpen om sommeren, her finner du også «Holmen» som er et statlig sikret friluftsområde med nydelige tilrettelagte grillplasser, gapahuk, stier og strand. Hit kan alle ta seg frem, veien er asfaltert for fremkommelighet med rullestol.

Våre favorittopplevelser kan du finne rett i nærheten! 

  • Utforsk spennende tunneler, grotter og bunkere fra andre verdenskrig. En kulturhistorisk vandring i fint landskap, med gamle stillinger, tydelige spor og stier som starter rett ved campingplassen. Ta med lommelykt og se hva som befinner seg bak neste sving, finner du alle åpningene...? 
  • Dra til sjøs! Slå din egen personlige rekord, hvem i familien får den største fisken? 
  • Dykk ned i historien! Det ligger to sunkne skatter i havet nært Camp Solbergfjord, som er mål for dykkere fra hele verden.
  • Du kan også følge fjæra fra Finnlandsnes til Betholmen, via Slåttevika, eller følge turstier gjennom skogen til samme destinasjon. Turen kan også tas på sykkel.

Her får du sol, berg og fjord – alt i ett!

Kontakt

Camp Solbergfjord
Phone: +47 913 35 574
E-mail: [email protected]
Web: https://www.solbergfjord.com/

Fin din opplevelse her

Hyttene

Camp Solbergfjord

Camp Solbergfjord er et helårs reiselivsanlegg i naturskjønne omgivelser i Dyrøy – rikt på historikk og kulturminner. So...