Tromsø friluftsenter Nordlys Lavvo

Tromsø Friluftsenter

Tromsø Friluftsenter er en lokal familiebedrift, med de fortrinn dette fører med seg; vi kjenner til kulturen, og vi kjenner øyer og gårder. Dette er vårt landskap, og vi elsker det!

Om oss

Vi er Miljøfyrtårn sertifisert. Vi plukker aktivt søppel når vi er ute, og lærer våre gjester om arter, deres habitat og endringer i naturen. Vi opererer med små grupper, og oppnår dermed å være godt vertskap for hver enkelt gjest. Vi mener det når vi sier at vi åpner opp våre hjerter for gjestene; vi er det nordnorske gjestfrie vertskapet som etter hvert er sett på som en klisje. Vi er en bit av nordnorge som alle gjestene kan ta med seg gode minner om, og det er vi glade for å få lov til å være.

Tromsø Friluftsenter har erfaring fra 2004, og har svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Dette kan du selv se på nettsteder som Tripadvisor og Gule sider. Men det beste beviset på at vi gjør ting rett er at mange av våre gjester kommer tilbake år etter år. Med oss er du trygg og i godt selskap.

Kontakt

Tromsø Friluftsenter
Phone: +47 907 51 583
E-mail: [email protected]
Web: https://www.tromso-friluftsenter.no/

Finn din opplevelse her

Et romantisk par under nordlyset utenfor Tromsø

Nordlysjakt med ekte nordnorsk sjarm

Som en av pionerene i Tromsø på nordlys, og som kan smykke seg med 20 års jubileum i 2024, har vi en enorm erfaring og k...