Snøscootersafari i fantastiske Lyngenalps

XLyngen

Hos oss får du bo ved havet, våre rødmalte rorbuer og leiligheter ligger helt ved sjøkanten. For å ha et hyggelig og minnerikt opphold tilbyr vi moderne og koselige rorbuer i skandinavisk stil. Rorbuene og leilighetene har alt for et hjemmekoselig opphold. Ønsker dere mer komfort er det mulig å bestille ferdige pakker eller tilrettelagte turer der vi hjelper dere med transport, guider, mat, overnatting og mer hvis det behøves.

Om oss

På vår resort er det mulig å forhåndsbestille all servering i vår panorama restaurant Havblikk. Den ligger nede i den eldre brygga og er omkranset av sjø på alle kanter. Her kan du å trekke deg tilbake etter en dagtur å slappe av med venner. Vi serverer mat med fokus på det lokale og tradisjonelle.

Etter en opplevelsesrik dag kan du nyte vår varme gode dampsauna og prøve vårt utendørs Spa bad som hjelper deg å restituere etter en tur.  

Våre hyggelige medarbeidere vil ta godt imot dere å gjøre vårt ytterste for at du skal få et hyggelig og minnerikt opphold. 

Vi har åpent hele året og tilbyr ulike pakker, aktiviteter og overnatting etter hvilken sesong. Når mørketiden kommer har vi i nordlyssesongen daglige turer som trugeturer, snøskutersafari, nordlysturer, hvalsafari, hundekjøring og mer. 

Når dagene lysner mere og midnattsolen lyser natt og dag like lang har vi et unikt miljø for fisketurer, vandreturer og fotografering. 

Vi har møtelokaler hvis din bedrift er ute etter et å holde kurs/konferanse i  luftige lokaler med god utsikt i landlige omgivelser omkranset av Lyngsalpene.

Vi er miljøsertifisert gjennom Green key siden 2017 og det er viktig for oss å være med på bærekraftig utvikling av reiselivet og lokalsamfunnet.

Har du lyst å oppleve Lyngen og Nord-Norge, Kom til oss på XLyngen ! Ta gjerne kontakt for mere info eller booking. Ta en titt på vår hjemmeside www.xlyngen.no  eller send oss en epost på [email protected]

Kontakt

XLyngen
Phone: +47 777 13 500
E-mail: [email protected]
Web: https://xlyngen.no/

Finn din opplevelse her

Snøskutersafari i vakre Lyngsalpene - XLyngen

Snøskutersafari i vakre Lyngsalpene - XLyngen

Bli med på snøskuter tur i fantastiske omgivelser omkranset av Lyngsalpene. Turen starter med å kjøre inn mot Lyngsalpen...