Privat nordlys- og middagscruise

Gjester på dekk med nordlys i bakgrunnen
Himmel dekket av nordlys
Vertskapet
Inne i båten MB Havcruise
Person ser Nordlys
Priser fra

17000 NOK

for en gruppe

Denne turen utføres av Sørøya Havfiskecruise. Vår stødige og koselige katamaran MB Havcruise egner seg perfekt for private turer til mindre grupper både for firma, og andre.

Generell informasjon

Vi er lokale aktører, lokalt mannskap og vi har vært i drift siden 2006, pioner for vinterturisme med båt i Tromsø.

Hvorfor ikke samle sammen en gjeng til en sjeldnere nordnorsk opplevelse som å se nordlys fra havet. Lokale, kunnskapsrike og erfarne verter som har lang erfaring med slike aktiviteter vil gi dere en ekstra trygg, koselig og minnerik tur. Om bord hos oss kan man enkelt tilrettelegge for små firmaturer, blåturer, tematurer, kurs og konferanser, vennelag og annet. Vi har PA anlegg om bord for live musikk om ønskelig. For en ekstra pris kan vi også skaffe trubadurer.

Vi tilbyr selvsagt de deiligste fiskemåltider. En av favorittene er kokt torsk med gulrøtter, poteter, bacon, løk, smør og flatbrød . Denne retten er inkludert i vår gruppe pris på 17 000 kr.

Når det nærmer seg julebordsesongen serverer vi gjerne tradisjonsrike julemiddager som lutefisk, ribbe eller pinnekjøtt om ønskelig.

For en ekstra kostnad på NOK 200, - per person kan vi arrangere en tradisjonell julemiddag for dere. Dette betales ombord ved ankomst.

Siden vi er i et maritimt miljø, foreslår vi først og fremst "lutefisk" som er laget av tørrfisk (lufttørket hvit fisk) eller tørket og saltet torsk, syltet i lut.. Dette er regnet for å være et skikkelig nordisk julemåltid.

Du kan også velge annen tradisjonell julemat av kjøtt, som julepølser, medisterkaker, svineribbe eller pinnekjøtt.

Det serveres en god hjemmelaget dessert til begge alternativer.

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn. Lysforurensning forsvinner bokstavelig talt i det svarte havet. Vi har rundt 80% score i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Vi er gjerne behjelpelig med fototips.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord. Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotel. ved siden av vår røde og hvite katamaran MB Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang. Varighet 21:45-00:45 (3 timer). Til en ekstra pris kan turen utvides eter avtale med leverandør.

Inkludert: guide og middag
Antall deltakere: inntil 12 gjester
Vanskelighetsgrad: veldig lett

Priser fra

17000 NOK for en gruppe

- 17000.- NOK for 8 gjester

Fasiliteter

 • Guide
 • Vinter
 • Januar
 • Oktober
 • November
 • Desember
 • Båt (opptil 12 personer)
 • Veldig lett
 • Måltid inkludert
 • Inkludert varme klede
 • Lett
 • Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Privat tur
 • Nordlysopplevelse

Om Sørøya Havfiskecruise

Som eiere av Sørøya Havfiskecruise kan vi stolt presentere oss som pionerer innen vinterturisme med båt i Tromsø, som for eksempel Northern light dinner cruise, Fishing in the blue light og arktisk naturcruise.


Siden 2006 har vi tilbudt båtturer til våre gjester med vår solide og koselige katamaran MB Havcruise. Vårt slagord er; kvalitet over kvantitet! Om vinteren bor vi selv om bord, noe som skaper en hjemmekoselig atmosfære. Norske skippere og mannskap med stor kunnskap og mange års erfaring, gjør dette til en trygg og minnerik tur. Maksimalt 12 gjester per tur gir en sosial og koselig atmosfære. All mat som serveres er tradisjonsrik.

Sørøya Havfiskecruise
Phone: +47948 47 500
E-post: [email protected]
Web: http://www.havcruise.no